Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Джъстин Тимбърлейк, Ивана, Ванга и Шуберт. Тимбърлейк впрочем става на 40 години. Кои други известни личности навършват 40 тази година – вижте тук.

ОВЕН

Не ви съветвам импулсивно да пристъпвате към смяна на работата си. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и ще ви лиши от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Вечерта сте поканени на работна вечеря, но можете да си вземете и компания. Поканете интимната си или брачна половинка, за да избегнете проявите на ревност. Сексуалните удоволствия трябва да са взаимно желани.

БЛИЗНАЦИ

В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии, се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия.

РАК

Въпреки напрежението през деня сте доволни от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни. След вечеря си отворете бутилка червено вино и се отдайте на интимни мигове и желан, незабравим секс.

ЛЪВ

Очертават се проблеми в личните ви отношения, но причината е в мъглявината на неяснотите. Не закъснявайте след работно време. Пригответе се за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия.

ДЕВА

Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна, рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте.

ВЕЗНИ

В този ден ви съветвам да проявите гъвкавост в общуването с близките си, съгласете се на техните предложения. Ако овладеете емоциите си, ако се извините при ваши грешки в отношенията, няма да се лишите от сексуални наслади.

СКОРПИОН

Не предизвиквайте сами собствения си провал. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка. Няма как да убедите половинката си, че това е временно увлечение и ще се лишите от уважението и от сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си, без да сте уверени във вината й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни с близките си от сутринта, за да си почивате без спорове и напрежение. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще притъпите вечерта, ако не съсипете докрай настроението си, със сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

РИБИ

Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. При влюбените и съпрузите могат да възникнат недоразумения заради пари. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на любимите ви хора.