Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Димитър Бербатов, Цветана Манева и Фил Колинс. Бербатов впрочем става на 40 години. Кои други известни личности навършват 40 тази година – вижте тук.

ОВЕН

Отношенията с любимите ви хора са хармонични, стига да не се оставите на увещанията на приятели и не закъснеете за семейната вечеря. Интимните мигове са ваши през целия ден, не само вечерта. Сексът не изисква планиране.

ТЕЛЕЦ

От вас зависи да създадете положителни емоции в семейсвото си. Пригответе вечеря и не се лишавайте от интимни мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Следобед пътувайте с близките си или просто си почивайте у дома. Трудно се справяте с проблемите и отдалечаването на половинката си. Вечерта отново ще пропуснете секса. Чувствате се предадени, но това са поредните ви глупави самовнушения.

РАК

Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания. Обземащият ви гняв, който няма да промени нищо, а само ще задълбочи проблемите ви, ще ви отдалечи и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове.

ЛЪВ

Вечерта сте длъжни да възстановите хармоничните отношения в дома си, дори и ако трудно признавате вашите грешки. Във ваша власт е да сте мили, да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в секусално отношение.

ВЕЗНИ

Дебнат ви конфликти с близките ви. Причинени са отново от недобронамерени хора, които са помогнали да се породи причина за съмнение у половинката ви. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Потиснати сте, че сте уморени и искате да си отпочинете, но след като е във ваша полза, си заслужава да положите усилие и да отидете на гости на ваши приятели. Сексът с любимите ви хора ще ви достави незабравими мигове и удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не се учудвайте на странното поведение на вашите близки, а се замислете и се извинете, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка. Извинете се, за да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря.

КОЗИРОГ

Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора или семейството си! Имате малка надежда да изясните причината за нередовния си сексуален живот, но не бива да пренебрегвате и вашите грешки.

ВОДОЛЕЙ

Ако е настъпило охлаждане на чувствата ви, се постарайте да постигнете отново хармония. От вас зависи да не се инаните, да проведете разговори и изяснете причината за проблема. Сексът също ще ги стабилизира.

РИБИ

Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери. Вечерта се усамотете в компанията на най-близките си хора. Почивайте си и ако не сте във форма, отложете сексуалните наслади за следващия ден.