Какво да очакват зодиите в любовта, здравето и работата през април ни казва Светлана Тилкова-Алена.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ 2020 ГОДИНА

ОВЕН

Работа: Трудностите са свързани и с нежеланието ви да приемете наложените промени от ръководството, като упорито се противопоставяте на изискването на Уран, да сте прозорливи дали не са във ваша полза. Тези от вас, които развиват собствен бизнес да не се вглеждат непрекъснато и завистливо в постиженията на конкурентите, а да работят задълбочено по своите планове, за да градят своите успехи.
Здраве: От вас зависи да сте в отлична форма и да нямате здравословни проблеми. Избягвайте напрежението и заради професионалните ви задължения не пренебрегвайте почивката си. Бъдете внимателни в периода 20-22 април, когато Луната е във вашия знак и не е изключено да се оплаквате от главоболие.
Любов: Трудностите в личните отношения при семейните са заради факта, че сте прекалено разсеяни и не спазвате обещанията, които сте дали у дома, защото сте се доверили на странични "доброжелатели". Не бива да допускате обтягане на отношенията, заради което ваши роднини ще се намесят, но във ваша вреда.

ТЕЛЕЦ

Работа: Преценявайте отправените ви предложения до най-малките подробности, а също и хората, които се домогват до вас, за да си партнирате в бизнеса или в съдружие, особено ако нямате потребност да ги допускате. Ако сте стабилни на заеманото служебно място не си струва да предприемате промени, които може да са във ваша вреда, но без възможност за корекция. Подкрепата на вашите колеги е сигурна. Не критикувайте без причина.
Здраве: Здравето ви е отлично. Не са изключени оплаквания заради изтощения и преумора, но е ненужно да ви предупреждавам, защото ако сте се захванали с нещо, което ви е интересно, трудно са си дадете поливка. Сторете го в периода 22-25 април, когато Луната е във вашия знак. В този период се пазете и от простуди.
Любов: Проблемите при семейните са свързани със странични фактори, които са повод разправиите в дома ви да са сигурни. Не бива да изисквате от близките ви да проявят разбиране, заради неспазените обещания, затова ви съветвам да не пропускате да отхвърляте и домашните си задължения, за да не съсипете брака си.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Пътувайте, договаряйте делово сътрудничество, защото подписаните договори ще ви носят бъдещи ползи. Не пропускайте да се освободите от хората, които ви пречат и блокират пътя ви. Не отказвайте работа зад граница, ако не вреди на плановете ви и не се налага да проваляте бизнеса си във вашата родина. Работете в чужбина, ако сте орисани заради Съдбовния си път да живеете в друга държава.
Здраве: Здравето ви ще е променливо, защото трудно ще си давате почивка. Пазете се от алергични реакции, породени от престой в задимени помещения, а също така от проблеми с белите дробове и дихателните пътища, заради промяната на времето, особено в периода 25-27 април.
Любов: Семейните живеят в спокойствие, въпреки промените през месеца, ако осъзнаят, че не бива да премълчават за предстоящите си служебни пътувания, за да не си създадат проблеми заради проява на ревност. Току виж някой подшушнал, че не сте сами и сте заформили флирт или извънбрачна връзка.

РАК

Работа: Ако сте решили да развивате ваш бизнес, вече сте създали фирмата си и сте наели офис, на всяка цена насрочете среща с хората, които искате да работят с вас. Изберете тези, които умеят да вървят в крак с времето и с вас, да са равнопоставени, за да не правят опити да доказват един на друг. Вместо да уволнявате и да изпитвате притеснение, назначете най-добрите и доказали се професионалисти.
Здраве: Няма как да се чувствате здрави, ако непрекъснато сте в депресия ,защото се вживявате във всеки дори и незначителен неуспех. Създавайте си приятни емоции и не допускайте преумората да ви вреди. Внимавайте с храната особено с пролетните зеленчуци, най-вече в дните 1-2 и 27-30 април, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Семейните живеят през целия месец в хармония и разбирателство, но не бива създават повод за оплаквания от страна на половинката им и децата, ако са ги създали, че си носят работа и у дома. Не пропускайте да сте със семейството си и да пътувате или гостувате на роднини и приятели през почивните дни.

ЛЪВ

Работа: Въпреки че ви се иска бързо да се изкачите на нов връх, не рискувайте с устрема си, защото спънките по пътя ви са неочаквани и на моменти непреодолими. От вас и търпението, такта и умереността, които си налагате, зависи да бъдете господари на всяка една ситуация, ако разчитате на разума си и не допускате притесненията да са ваш господар. Завършете започнатите задачи. Не бива да рискувате и да сменяте вашето работно място.
Здраве: Прибирайте се рано от работа и се отдавайте на почивка. Избягвайте спиртните напитки, дори и ако сте на гости. Можете да пийнете чаша -две вино. Внимавайте за кръвното си налягате и сърдечната дейност в периода 2-4 и 30 април, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Април ви орисва на самота и себеанализ, за да се вгледате и в личните си отношения, което не ви се случва често. Ако сте щастливи в брака нямате причина за притеснения, но ако с половинката ви сте на различно интелектуално ниво е по-добре да вземете решение за раздяла.

ДЕВА

Работа: Не бива да сменяте работата си. Развивате ли ваш бизнес не е във ваша полза да уволнявате и назначавате нови хора, защото недоволни служители може да ви донесат загуби. Не давайте и не взимайте заеми и кредити, особено бързи с висока лихва. Имате възможност да се справите сами. Не инвестирайте в чужди проекти, дори и ако са колеги или приятели, ако пречат на вашите лични инвестиции.
Здраве: Нямате причина да се оплаквате от влошено здраве, освен ако не сте предпазливи когато купувате пресни зеленчуци и си хапвате повечко зелена салата, която може да е с по-голямо нитратно съдържание и да навреди на стомаха ми. Бъдете особено отговорни в периода 4-6 април, когато Луната е във вашия знак.
Любов: В семейните ви отношения рушите хармонията, заради натякванията от ваша страна колко добре печелите и как без вас цялото семейство е обречено да гладува. Не го правете, защото обидата на близките ви може да се окаже по силна от обичта и раздялата да е болезнена, но без шанс да върнете времето обратно.

 

ВЕЗНИ

Работа: Не бива да планирате начинания, които ще се провалят, а вие ще загубите пари заради желанието ви да инвестирате на всяка цена без да сте сигурни в бъдещите печалби. Бъдете отговорни към задълженията си. Завършете започнатите преди време задачи и не създавайте лошо впечатление, че бягате от отговорност, вместо да правите крачката към губещи проекти. Не проявявайте наивност, ако някой ви моли да свършите и неговата работа, защото може да сте измамени и да са се възползвали от вашия труд.
Здраве: Здравето ви е отлично и нямате причини за притеснение, ако сами не си навредите решите ли да прекалите със сладкото и естествено забравите ли да пиете течности, но умерено, особено в дните 6-8 април, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Семейните са емоционални и чувствителни и може неочаквано да се влюбят през този месец, особено ако са се изявили като грижовни и чаровни. Пазете се от изневяра, защото развода е вашата цел, но страданието, което ще изживеете след като прогледнете е много тежко и разболяващо вашата психика.

СКОРПИОН

Работа: Всички, които заемат ръководна позиция да са внимателни през първата половина на месеца, защото прибързаността ви носи негативни емоции. Съобразете се с мнението на вашите по-опитните колеги. Не е унизително да попитате, ако ви липсват знания. Не се поддавайте на странично влияние, което може въпреки вашата самоувереност неочаквано да ви провали и да ви попречи да постигнете поставените цели.
Здраве: Здравето ви не е стабилно, защото сте под непрекъснат стрес и напрежение. Ако не започнете да работите умерено и не престанете да се натоварвате с чужди проблеми, които няма как да разрешите, рискувате да си създадете проблеми особено в периода 8-10 април, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Семейните, които усещат отдалечаване помежду си и проблеми в личните им отношения, да поставят ново начало в отношенията си и да разпалят отново чувствата си. Трудно взимате решение за раздяла, но ако сте много наранени и това може да се случи. Преди да направите тази крачка с необратими последици си помислете дали сте готови да започнете отначало.

СТРЕЛЕЦ

Работа: Не пропускайте добрите предложения за допълнителни задачи. Старанието ви да се справите в срок от своя страна може да стане причина за вашето повишение, ако се стремите към по-висока професионална позиция или за заемане на ръководна позиция. Не давайте заеми и ограничете разходите си, за да не се налага да взимате кредити.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако избягвате обилните трапези и твърдия алкохол, който вреди на черния ви дроб, особено в дните 10-13 април, когато Луната е във вашия знак.
Любов: За да сте щастливи в брака си наложете такт и търпение през този месец. Не ви съветвам приятели да ви сдобряват, ако сте обтегнали отношенията си, сторете го сами и поднесете извиненията си, за да избегнете скандалите, които ще съсипят крехката хармония в дома ви. Бъдете честни и не премълчавайте недоволството си, ако го има, за да изясните причината.

КОЗИРОГ

Работа: Компромисите са във ваша вреда, особено ако изпитвате съжаление и затова продължавате общуването си с тях. Не бива да се поддавате на обещанията им, че ще се променят. Когато осъзнаете, че ви мамят ще сте загубили много пари. Бъдете директни, не пестете мнението си и критиката, ако са заслужени, за да няма неясноти в исканията и намеренията ви към вашите колеги и партньори.
Здраве: Здравето ви е изцяло зависимо от умението ви да не се ядосвате и да не надскачате вашите възможности. Преумората както винаги ви вреди. Предпазвайте се от травми в периода 13-15 април, когато Луната е във вашия знак.
Любов: В семейните ви отношения е спокойно. Въпреки това прибързаното обвързване, което според вас е временно, с колега или познат, за да ви донесат полза в материално отношение, няма да ви бъде простено в семейството. Не си струва да съсипвате брака си, дори и ако имате лична изгода.

ВОДОЛЕЙ

Работа: От вашите действия зависи дали ще задържите и умножите приходите в служебната и лична сметка или ще прахосвате с размах спечеленото , но заради погрешна преценка и неправилни, във ваша вреда, управленски решения. Предложение за съвместен бизнес с ваши задгранични партньори ви носи бъдеща полза, но преценете финансовите си възможности, ако правите инвестиции.
Здраве: Здравето ви е стабилно, но не бива да допускате преумора, да претоварвате тялото си с тежка физическа работа. Ако спортувате нека е умерено, особено в дните 15-17 април, когато Луната е във вашия знак, защото сте заплашени от травми.
Любов: Ако сте семейни бъдете тактични, умерени и компромисни и не разрушавайте доверието на вашите половинки. Не допускайте намесата на ваши роднини, които въпреки че твърдят колко са обезпокоени от разправиите в дома ви, изобщо не целят да ви помогнат. Радват се само ако вие сте нещастни.

РИБИ

Работа: Не бива да допускате натиск от страни и да назначавате ваши приятели или роднини, защото разочарованията ще са светкавични, а загуби заради недоволството им при отстраняване от работа няма защо да търпите. Ако имате възможност да подпишете договор с ваши задгранични партньори, сторете го, след като са обсъдени през изминалите три месеца от годината, за да поставите началото на тяхното осъществяване.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако предприемате правилните ходове и не допускате емоцията да съсипва отношенията ви с хората и да ви депресира. Инатът ви също ви вреди, особено ако сте се провалили в някакво начинание - не се утешавайте с чашката, особено в дните 17-20 април, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Семейните да преценят дали да сменят средата, в която се движат, заради интриги и клюки, вредящи на отношенията им. По-добре е да се дистанцирате от старата среда и да съхраните брака си. Не изневерявайте, защото дори и най-стабилните отношения може да се окажат съсипани от флирт, който за вас е без значение.