ОВЕН

Вечерта бъдете със семейството си. Несемейните жени ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си, не пропускайте сексуалните изживявания.

ТЕЛЕЦ

Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Радвате се на хармония в личните отношения, но сте обзети от ревност, което ваши неприятели разпалват с интриги. Ако интимния ви партньор няма желание за секс, разберете каква е причината, защото може да е свързана с вас самите.

via GIPHY

РАК

Ако сте влюбени и обичате искрено и честно не се съобразявайте с нечие мнение. Във ваша власт е да сте в хармония с интимния си партньор и да изживеете за пореден път незабравими сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Възможно е ново романтично увлечение, което ще завърши с раздяла и душевни рани. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не се подвеждайте по миловидното изражение и нежният поглед на мъж, целящ да ви обсеби и изостави. Ако сте семейни, проблемите са в и гарантирани.

ДЕВА

Отидете на гости или си поканете приятели у дома, за да хармонизирате отношенията с любимите си. Самотните жени ще срещнат подходящ партньор. Не пропускайте да докажете на любимия си, че чувствата му са споделени и се отдайте на желани сексуални наслади.

via GIPHY

ВЕЗНИ

Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

СКОРПИОН

Не се впускайте в любовни авантюри, само защото сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Дълго ще лекувате душевни рани. Непреценените сексуални отношения в този ден, особено ако са случайни, са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

СТРЕЛЕЦ

Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да мъстите с агресия в леглото, без да имате причина за това.

КОЗИРОГ

Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са с любимите ви хора. Не насилвайте себе си.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта очаквайте романтична среща. Импулсивността в интимните отношения е безпричинна. Не си позволявайте агресивен секс, ако имате до себе си емоционално нестабилен партньор. Ще го отблъснете.

via GIPHY

РИБИ

Избягвайте запознанствата. Бъдете сдържани, когато давате израз на чувствата си, защото ще събудите завистта на неприятели. Сексуалните ви отношения са в криза, за която не успявате да откриете причината. Може би е в неразположение на половинката ви.