Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Маги Грейс и Фредерик Бегбеде.

ОВЕН

Вече сте готови да се радвате на романтична среща, която очаквате отдавна с голямо нетърпение и днес е дошъл момента да се случи. Не се вживявайте в своята сексуалност, не се хвалете за предишните си успехи и връзки, за да не се провалите при първата среща.

ТЕЛЕЦ

Радвате се на споделени чувства и не трябва да се притеснявате за личните си отношения, но това не е причина да се отдавате само на професионалните си мечти. Интимният ви живот е хармоничен, а сексът ще ви зареди с нови сили.

БЛИЗНАЦИ

Нормализирайте отношенията си у дома и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимния ви партньор. Сексът ще ви се отрази добре, ако сте се напрегнали на работното място. Изживейте с удоволствие интимните мигове.

РАК

С успех ще разрешите досадни семейни проблеми. Не се опитвайте да наставлявате близките си. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да завърши с пламнали чувства и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Проблемите следобед са свързани със семейството и децата. Разправията с партньора ви със сигурност ще прерасне в скандал, ако кажете, че няма как да се приберете рано у дома. Не разчитайте на сексуални удоволствия, ако не сте изяснили отношенията си.

ДЕВА

Ако сте се влюбили, но обектът на чувствата ви е зает, рискувате да се сблъскате с грубост или измами. Изневярата и инатливия стремеж към сексуални удоволствия, въпреки видимата заплаха от конкуренцията, ще ви навредят.

ВЕЗНИ

За разлика от професионалните, семейните ви отношения са в криза още от сутринта, скъпи дами. Ядосали сте партньора си още със ставането. Вечерта нервността ви може да се превърне в причина за липса на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН                                                                                                                                                         

Звездите не ви съветват да разрешавате лични проблеми, затова по-добре забравите за намерението си в този ден. Не прекалявайте с настояванията си за сексуални удоволствия, ако любимите ви хора нямат желание за тях.

СТРЕЛЕЦ

Близките ви отново са разочаровани от вашето отсъствие и назрява поредната разправия. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва разбиране у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ви лишава от тяхното присъствие. Не се надявайте на сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Личните ви отношения са застрашени от разпад, при това по ваша вина. Не сте сигурни в чувствата си. Не ги ли изясните, по-добре се разделете и не си създавате страдания. Не се домогвайте до сексуални наслади с хора, които не ви допадат, за да си спестите душевните страдания.

ВОДОЛЕЙ

Не се надявайте на компромиси с брачната и интимна половинка, особено ако играете двойна игра. Сексуалните ви отношения са причината да се разпилявате на два фронта, но в един момент трудно ще издържите.

РИБИ

Вечерта очаквайте сцени на ревност, които не са свързани с изневяра от ваша страна. Причината е във вашата заетост, а ви ревнуват от работата ви, за която според тях сте женени. Не се изкушавайте да обяснявате на партньора си колко сте изморени, защото ще навредите на сексуалните си отношения.