Хороскопът на Алена за деня,в който са родени София Лорен и Джордж Р. Р. Мартин.

ОВЕН

Ако не сте семейни днес имате възможност да срещнете подходящия партньор, скъпи жени. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньора си. Семейните да не се изкушават от флирт или изневяра.

ТЕЛЕЦ

Отдайте дължимото внимание на семейството си. Бъдете искренни в отношенията с любимите си хора. Ако не сте сигурни в чувствата си или се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, забравете за сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Семейните ще имат неприятности с брачната си половинка, а несемейните - с интимния си партньор. Проявете търпение. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, които ще изгладят възникналите недоразумения.

РАК

Не допускайте проблеми в семейството, което ще ви отдалечи от любимите ви хора в почивния ден. Сексуалните ви отношения не са хармонични, защото досаждате на интимния си партньор с непрекъснати въпроси за изневери.

ЛЪВ

В отношенията с интимния партньор е най-добре да сте въздържани в изразяване на емоциите, за да си спестите разправиите. Не се надявайте, че ще се отдадете на сексуални изживявания, след като сте създали повод за отдалечаването на любимия.

ДЕВА

Създайте отново хармония в личните си отношения, след като с женския си инат я разрушихте сами. Докажете на интимния си партньор, че чувствата ви не са се променили. Вечерта се отдайте на интимни мигове, приятни разговори и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Избегнете проблемите в семейството и с интимния си партньор и се отдайте на почивка и развлечения. Вечерта се откажете от компанията на приятели и ако имате до себе си любим, се отдайте на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН                                                                                                                                                        

Не се колебайте да се извините на партньора си, ако сте били изнервени сутринта и сте го засегнали с някоя остра реплика или безпричинна критична забележка. Няма причини за отказът ви от сексуалните удоволствия, освен ако не си ги създадете сами.

СТРЕЛЕЦ

Имате колебания по отношение на чувствата си, дори и ако сте семейни или ако още не сте опознали любимия си. Не бързайте да обещавате брак. Не се доверявайте на декларациите, че сте обичани до полуда и не се отдавайте на прибързан секс.

КОЗИРОГ

В личните отношения овладейте емоциите си, ако искате да избегнете разправиите с половинката си, скъпи дами. Бъдете мили с любимите си хора. Вечерта отидете на ресторант, а след като се приберете се отдайте на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Следобед е възможна разправия с близките ви само защото не са съгласни с вас и искат да пътувате, но вие сте инатите без причина. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, само ако имате желание и не сте подложени на натиск.

РИБИ

Семейните ви отношения са хармонични, но сте изнервени и можете да ги съсипете без да се усетите, защото трудно овладявате нервността си. Вечерта се отдайте на приятни разговори с любимите си хора и на сексуални удоволствия, ако са взаимно желани.