Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Брадли Купър, музикантът Мерилин Менсън и треньорката по художествена гимнастика Жулиета Шишманова.

ОВЕН

Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. Очаквайте гост от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своя партньор. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, в което вие ще сте инициатори, скъпи дами. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели.

РАК

В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимния ви партньор.

ЛЪВ

Пътуване до близък ресторант сред природата с близките ви е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади.

ДЕВА

Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. 

ВЕЗНИ

Вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта.

СКОРПИОН

Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка.

КОЗИРОГ

Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимния си партньор, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

РИБИ

Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна. Добре знаете защо се случва това. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия.