Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Бьорк.

ОВЕН

Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения, ако сте се прибрали ядосани и нервни. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас.

ТЕЛЕЦ

Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Или си простете или се разделете, без омраза и агресия.

БЛИЗНАЦИ

Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования, но може да се окаже, че причината е в несходство на характерите и е по-добре да ги приключите. Сексуалните ви отношения от месеци са незадоволителни и ви изнервят.

РАК

Романтично запознанство няма да ви донесе очакваното щастие. Несемейните да не бързат да се отдават на интимни мигове. Сексът с непознати партньори ви създава проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани.

ЛЪВ

Когато се приберете изяснете отношенията с интимната си половинка и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не с лишите от сексуални наслади.

ДЕВА

Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Бъдете отговорни към семейните си задължения и не забравяте, че да се приберете навреме за вечеря. не обиждайте половинката си. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове.

СКОРПИОН

Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити, а скандалът е неизбежен. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия днес и през следващите дни! 

СТРЕЛЕЦ

В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но причината е във вашата заетост, която скоро ще приключи. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие, а преумората допълнително ви вреди.

КОЗИРОГ

Поискали сте среща с ваша стара интимна връзка, която обърква живота ви, заради желанието да се убедите, че вече наумите чувства към нея. Отказът да приключите отношенията си са причина да сте гневни на целия свят в края на месеца.

ВОДОЛЕЙ

Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и да мечтаете за срещна с подходящата половинка си наложете търпение, общувайте, запознавайте се, защото любовта може да ви споходи неочаквано.

РИБИ

Компромисите от ваша страна, стига да са с мярка и да не ви вредят, са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост и са склонни да си върнете разбирателството и хармонията.