Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Гуинет Полтроу и Аврил Лавин.

ОВЕН

Всички проблеми с интимната ви половинка ще се разрешат, ако обясните със спокоен тон причината за закъснението си. Създайте си романтична обстановка и се отдайте на приятни развлечения. Желаният секс ще бъде връх на насладите ви.

ТЕЛЕЦ

Днес са възможни промени в личния ви живот. Чувството за отговорност към близките ви е гаранция за успех. Склонни сте да простите на половинката си и да се отдадете на сексуални удоволствия, които ви зареждат със сили.

БЛИЗНАЦИ

Следобед очаквайте разправия с близък човек. Посветете част от деня или поне вечерта на семейството си. Изпълнете го с романтични мигове. Създайте си романтична обстановка и се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални изживявания.

РАК

Очертават се проблеми в личните отношения, ако пренесете професионалните разправии и недоволството си върху близките си. Естествената реакция заради агресивното ви поведение е отказът от сексуални удоволствия, ако имате до себе си по-чувствителен партньор.

ЛЪВ

Не забравяйте, че брачната ви или интимна половинка искат да бъдат по-често с вас, за да живеете в хармония и разбирателство. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте решили да работите до късно и сте се прибрали ядосани.

ДЕВА

Днес помислите за съвместното си бъдеще, ако имате до себе си любим човек и си мечтаете да свиете семейно гнездо. За да се отдадете на сексуални удоволствия, трябва да сте уверени в чувствата си и в желанието на интимната си половинка.

ВЕЗНИ

Денят позволява да се отдадете на романтичните си мечти и срещи. Несемейните жени може и да срещнат любовта. Бъдете внимателни и грижовни с любимите си, ако искате да изживеете приятни интимни мигове и незабравими сексуални наслади.

СКОРПИОН

Ако днес се сгодите не бива да забравяте, че в съвместния живот трябва да споделяте всичко помежду си. Бракът, сключен в този ден, ще ви дари повече спорове в семейния живот, но и бързото им решаване. Предпазвайте се от агресивни сексуални контакти, поддавайки се на първичната си същност.

СТРЕЛЕЦ

Откажете се да задоволите капризите на интимния си партньор, който държи да отидете с негови приятели в скъп ресторант, но за ваша сметка, защото те било редно да ви харесат. Кажете, че не сте с партньора си заради приятелите му. Забравете за интимните мигове, които нямате причина да купувате с щедростта си.

КОЗИРОГ

Семейните жени да прекъснат старите си отношения, за да забравят за разочарованията и да създадат нови, за да си спестят бъдещите сълзи и обидата. Не досаждайте на интимните си партньори, ако сте обвързани или семейни, но те не са готови за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта ще изживеете романтична среща. Звездите предупреждават, че ако сте семейни рискувате да разкрият изневярата ви. Ако не сте заподозрени в изневяра и не сте събудили ревността на половинката си, ще изживеете мечтаните сексуални наслади.

РИБИ

Вечерта не настоявайте за посещение на приятели в дома ви, мили жени, ако близките ви не са съгласни да посрещат гости. Естествения изход от опитите ви да наложите мнението си е отдалечаване и нежелание за сексуални удоволствия.