Какво очаква всички зодии в любовта, работата и здравето през февруари 2019 година научаваме от Светлана Тилкова-Алена:

 

ОВЕН

 

Работа: През февруари, ако не притъпите ината си, ви съпътства опасността да съсипете договаряне за доходен бизнес и прекрасни делови отношения, защото ви и хрумнало нещо, за което изобщо не сте готови, а провалът ви е предрешен. Не рискувайте със смяна на работата. Тези от вас, които работят в съдружие, да забравят за начинанията и резките промени.

Здраве: За да бъдете здрави ви съветвам повече да си почивате. Колкото по-рано се прибирате у дома, толкова по-голяма гаранция имате, че ще се чувствате в отлична форма на следващия ден. Бъдете грижовни към себе си в дните 12-14 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Емоцията ви е обсебила и е причина не само да пренебрегнете семейните си отговорности, а и да съсипете с критиката си хармонията в отношенията у дома. Ще бъде жалко, ако се срине бракът ви.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Прибързаността е забранена, за да не се налага да търпите критика от вашите началници или да се стига до разправии с вашите подчинени. Не се впускайте да мъстите, ако са ви намесили, а го подминете без внимание. Не пропускайте възможността да привлечете нови делови партньори или да разширите бизнеса си. Направете така плановете си, че да поставите началото на нови проекти.

Здраве: Не се опитвайте да надскачате възможностите си, за да не навредите на вашето здраве. И през този месец преумората ви вреди, а и сте застрашени от депресивни състояния, заради трудностите, които непрекъснато преодолявате. Не се подлагайте на оперативно лечение особено в периода 14-17 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Разбирателството и хармонията в брака на семейните са застрашени от криза заради прибързано изречени думи, които в годината на Юпитер ще се възприемат като критика и обида. Внимавайте какво говорите и как спорите, за да не се окажете пред раздяла.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Не бива да критикувате, да назначавате и уволнявате служители. В противен случай, ако допуснете притипоставяне без причина, рискувате поста си, бизнеса си, но най-вече авторитета си. Не бива да се поддавате на погрешни съвети от некомпетентни хора, които може би нарочно целят да ви заблудят при оценката на направените ви предложения.

Здраве: Пазете се от простуди и инфекциозни заболявания, а също от възпаление на бронхите и гласните струни. Ако се чувствате отпаднали отидете при специалист ендокринолог.  Бъдете предпазливи в периода 17-19 февруари, когато Луната е във във вашия знак.

Любов: Можете  с такт и търпение да  оправите отношенията си не само у дома със семейството, а и с роднини и приятели. Дори и най-несговоричите ви близки може да се сближат отново с вас, но бъдете внимателни, защото не знаете какво целят. Съветвам ви да запазите добрия тон и да бъдете дистанцирани.

 

 

РАК

 

Работа: Не бива да се поддавате на увещания, че са коректни и ще работите без проблеми, особено ако протекциите идват от бивши ваши колеги. Не се притеснявайте да прекратите отношенията си с тях преди да са задълбочени. Не бива да се доверявате на съвети на ваши приятели, ако работят за фирма, развиваща като вашата дейност, която може да се окаже ваш конкурент.

Здраве: Преумората може да навреди сериозно на здравето ви и да ви създаде проблеми със стомаха, който е уязвимото ви място. Не допускайте състояния на депресия, от която трудно ще излезете. Предпазвайте се от хранителни натрявания и стомашни неразположения в дните 19-21 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Заради запознанства и флиртове, рискувате да се разделите с брачната си половинка завинаги. Ако това се случи ви очакват не малки страдания след раздялата, освен ако целта ви не е развод, защото живеете в проблемен брак.

 

ЛЪВ

 

Работа: Бъдете реалисти и разумни и планирайте времето си, за да завършите рутинните си задължения. Забравете за начинанията. Ако се налага да подписвате договори, изберете правилните дати, че да не сте губещи. Тези от вас, които са решили да провеждат разговори за инвестиции е добре да ги отложат или ако не е възможно да се съобразят с компромисните дати.

Здраве: Всеки опит да надскочите вашите възможности води до преумора и до нервно напрежение, което вреди на сърцето ви. Пазете се и бъдете отговорни към здравето си. Бъдете разумни в дните 21 -23 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Необичайно за вас сте вечно намръщени и недоволни, дори и когато ви чакат с готова вечеря и подреден, уютен дом.  Внимавайте да не обтегнете отношенията си с ваши роднини. Не правете крачката към изневери, запленени от нечий чар, ако семейството ви е стабилно.

 

ДЕВА

 

Работа: Февруари ви позволява доходни инвестиции със задгранични партньори, но с много внимание и предпазливост в думите и дадените обещания, заради Юпитер, който бесно разпалва конфликти. Не е изключено да ви предложат работа в представителство зад граница, която не бива да отказвате. Не бъдете наивни и добронамерени, ако приятели или близки ви искат заеми.

Здраве: През февруари здравето ви е зависимо от желанието ви да се предпазвате от преяждане. Не е изключено обостряне на хронични оплаквания от жлъчка, така че спазвайте предписаната ви диета, особено в периода 23-25 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През февруари ако сте семейни може да изнервите близките си заради пътувания и прояви на ревност. Съветвам ви компромисно да я вземете със себе си поне на едно-две пътувания.  Ще си спестите ревността и проблемите, които ще ви споходят.

 

ВЕЗНИ

 

Работа: Бъдете дейни, но не  прекалявайте с непреценените рисковани начинания и инвестиции. Не влагайте емоция в действията си, ако ви се противопоставят. Не бъдете наивни и доверчиви към всеки и не се доверявайте сляпо на поднесената ви информация. Обмислете инвестиции, ако имате намерение за съдружие, което може да договорите през този и да подпишете през следващия месец.

Здраве: Здравето ви през месеца е нестабилно, заради властващата емоция и невъзможност да се владеете. Предпазвайте се от проблеми с бъбреците, ако прекалите с алколоха и сладкото. Физическото натоварване ще ви се отрази добре на тялото в дните 25-27 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Внесете хармония в дома си, ако сте семейни и сте допуснали проблеми и разправии заради вашата избухливост, които ви носят негативи заради обидни реплики в годината на Юпитер. Съветвам ви  да не намесвате в отношенията си роднини.

 

СКОРПИОН

 

Работа: С правилно поведение получавате подкрепата на вашите колеги, но не бъдете прекалено щедри. Началото на нови задачи ви съветвам да поставите на подходящите дни през месеца, без импровизации и инат. Ако сте нечии подчинени и ви натоварват с допълнителни задачи, не им противоречете, за да не се лишите от приходи,  от уважение, а някои от вас дори ще ги изненада уволнение.

Здраве: Най-честите оплаквания през този месец ще са от проблеми с пикочния канал и с простата при мъжете, а също и с болки в яйчниците при жените, ако се простудите. Не се инатете и не робувайте на модните тенденции. Важно е да сте добре облечени, особено в дните 1 - 2 и 27 - 29 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните може да бъдат изненадани с отдалечаването на брачната им половинка, ако непрекъснато дотягат със своята заетост и натрапват с високите си доходи. Бъдете отговорни към семейството си, тактични и умерени, за да не стигнете до разправии и раздяла.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Работа: Не подценявайте своите професионални и интелектуални възможности и не допускайте странично влияние. Във ваша полза е да съхраните спечелените пари и да не харчите без да имате необходимост, за да осъществите през следващите месеци планираните начинания. Не давайте заеми и не искайте кредити. Не бъдете наивни и не пазарувайте ненужни вещи, за да не се окажат неизползваеми.

Здраве: През първите и последни дни на месеца се грижете добре за здравето си, защото сте застрашени не само от простуди, а и от ангини. Алергичните реакции ще са обострени в тези дни, в които Луната е във вашия знак 2-4 февруари.

Любов: Семейните ще се окаже обградени от хора, които упорито ще се домогват до чувствата, но най-вече до парите им. Ако бракът ви е стабилен, не си струва да го съсипвате, заради нечие ухажване и чар, който има непочтени намерения.

 

КОЗИРОГ

 

Работа: Тези, от вас, които работят под нечие подчинение, но са на ръководна позиция, да променят състава на служителите си и да задължат тези, които остават да обогатят знанията си. Напрежението ще е  повече, но е за ваше добро и не е непосилно за вашите професионални възможности. Идеите ви ще бъдат възприети с лекота.

Здраве: Не са изключени проблеми със здравето ви, защото то зависи от вашето общо психическо състояние. От една страна, ако проявявате агресия сте заплашени от автопроизшествия, а от друга от травми заради невнимание - трудно лечими, ако не сте внимателни в периода 4-7 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През февруари разводът ви е гарантиран, уви по ваша вина, ако предпочетете на критикувате, но не изтъквате аргументираната причина за нападките към брачната ви половинка. Дали ще съжалявате след това никой не ви пита, след като сте причината за случващото се.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Работа: Материалните ви стремежи са реални. Имате шанс да попълните банковата си сметка не само с обичайните си задачи. Не отказвайте  допълнителните. Не се намесвайте в чужди конфликти, ако са свързани с разногласия между колеги и партньори, които са ви приятели, за да не сътворите негативна карма помежду си. Ще си навредите заради поредното непоискано добро, което правите.

Здраве: Въпреки, че не обичате да спортувате, е добре поне малко да се движите. Ако трябва правете гимнастика в дома си по 10 винути на всеки час. Застоялият живот ви депресира, вреди на вените и ставите си и се подуват глезените ви, особено в периода 7-9 февруари, когато Луната е във Вашия знак.

Любов: Изявено е желанието ви да блестите с професионализма си. Печелите пари, за сметка на личните ви отношения. Не позволявайте да ви използват за заеми роднини, само защото са решили да сте добронамерени и сговорчиви. Не се забърквайте в разправии като арбитри, защото ще си патите дълго заради тази ваша намеса.

 

РИБИ

 

Работа: През февруари няма причина, поради която да не се извините за вашите грешки, нито има такава, заради която да не приемете нечии извинения. Имате възможност да обмислите начинанията си за следващите месеци, да ги споделите, за да знаете дали ще ви подкрепят. Не бъдете прибързани и не предприемайте рисковани инвестиции

Здраве: Във ваша власт е през този месец да съхраните доброто си здраве и да не си навредите заради липсата на почивка. Податливи сте на проблеми със стъпалата заради неудобни обувки. Ако сте били с официални обувки по време на празниците през миналия месец може да се окажете с проблеми заради срастнали нокти. Избягвайте алкохола в периода 9 - 12 февруари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните със стабилен брак да не забравят да зарадват семейство си с пътувания и приятни емоции. Тези от вас, които не са доволни от брака си, могат да възстановят хармонията в отношенията си, като не мечтаят само за материалното начало, или да вземат решение за раздяла, която може да се окаже болезнена заради имотни делби.