Овен – „Работи здраво за изкачването на нови върхове“

През 2018 година Овните ги очаква нови предизвикателства в професионален план. За да постигнете успехи, трябва да действате иновативно и да контактувате повече с другите. Да довършите текущите проекти и задачи ще се окаже по-важно от това да започвате нови.

Телец – „Предстоят неочаквани срещи“

Неочаквани събития ще бележат живота на Телците през 2018 година. Това ще породи един изцяло нов поглед върху света. Трябва да бъдете отворени към новото и към потенциални и неочаквани нови срещи и запознанства.

Близнаци - „Отдай се на чувствата“

2018 е годината, в която е време да се справите с чувствата си. Емоциите ще вземат превес. Добре е да започнете да се вслушвате повече в това, което ви казва сърцето. Очакват ви нови проекти в личен и професионален план. Годината е перфектна Близнаците да започнат да се грижат за тялото, ума и духа си.

Рак - „Живей, обичай и се смей, докато започваш нови неща“

За Раците 2018 е времето, в което да започнат да живеят и се смеят, и да се наслаждават на всичко, което ще им достави удоволствие. Време е също да започнат да обичат себе си, за да открият какво им липсва, за да влязат в сериозна връзка. Очаква ви ново начало, но първо трябва да решите някои стари проблеми, които са належащи.

Лъв – „Семейството е на първо място“

Централно място в живота на Лъва през 2018 година ще заема семейството. Удовлетворението ще настъпи именно от добрите събития с близките ви. Нови начала и завършване на стари са също неща, които чакат да се случат през годината. Помощ ще дойде именно от най-близките ви хора.

Дева –„Изразете мнението си“

2018 година ще е годината на признанието за добре свършена работа за Девата. Нови възможности ще се открият на хоризонта, които ще помогнат на зодиакалния знак да се издигне на изцяло ново ниво. Хората имат нужда да чуят какво мислите, така че се подгответе да споделяте.

Везни – „Кармични връзки се задават“

Кармични връзки и срещи се задават за Везните през 2018 година. Важни хора от миналото ви могат да се появят отново, за да довършите заедно нещо, което е останало висящо във времето. Не забравяйте да следите разходите си отблизо.

Скорпион – „Започвам нов цикъл от 12 години“

Увереност, изобилие и припомняне на важни моменти от миналото ви очакват през 2018 година. Очаква ви нов 12-годишен цикъл и това е моментът, в който да пренаредите приоритетите си. Възможностите чакат. Това е годината на Скорпионите, в която да изплувате и да блеснете.

Стрелец – „Свободата сега започва“

Ще настъпи дългоочаквано освобождаване от нещо, което в миналото ви е тормозило. Време е да подишате свободно и да изпънете краката си като след дълъг и тежък работен ден. Ценностната ви система и разбиранията ви за това какво е важно и какво не, ще се променят изцяло.

Козирог – „Превръщане на мечтите в реалност“

През 2018 година Козирозите ще се амбицират за нещо ново. Това е моментът, в който трябва да си дадете сметка какво искате всъщност и да започнете да го преследвате на всяка цена.

Водолей – „Време е за блясък“

Годината предоставя неизчерпаеми възможности пред Водолеите да се гордеят с това, което са и могат. Покажете на всички какви сте всъщност, без да криете нищо. Бъдете искрени и със себе си – открореността ще ви се отплати в дългосрочен план.

Риби – „Време е за презареждане на емоционалните резерви“

За Рибите 2018 година е време, в което да презаредят емоционалните си резерви. Нови открития са на път да бъдат направени. Най-после е време зодиакалният знак да плува свободно в морето от положителни емоции.

Източник: yourtango.com