.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Жена роди момиченце след 3 месеца в мозъчна смърт

Евгений Милов | преди 2 седмици
раждане
Снимка: Christian Bowen/Unsplash
Случаят е без еквивалент, съобщават от болницата в Чехия

Чешка болница съобщи, че е поддържала живота на жена в мозъчна смърт в продължение на близо 3 месеца, за да може бременността да продължи и бебето да бъде е родено.

От университетската болница в Бърно - втория по големина град в Чехия - съобщиха във вторник, че бебето с тегло 2,1 кг се е родило с цезарово сечение, като майката е била в 34-ата седмица на бременността.

Болницата не предоставя подробности за здравословното състояние на бебето, но чешката обществена телевизия съобщава, че момиченцето - родено по-рано този месец - е изписано от болницата и е при баща си.

бебе
Снимка: Tim Bish/Unsplash

В началото на юни медиците установяват мозъчната смърт на 27-годишната майка, след като тя претърпява мозъчен кръвоизлив няколко седмици след началото на бременността й.

Лекарите в болницата са поддържали чрез системи жизнените функции на майката, докато бебето не бъде достатъчно развито, за да се появи на бял свят.

Говорителят на болницата заявява, че рекордно дългото време, през което майката е била поддържана жива, прави случаят без еквивалент. Болницата планира да даде повече информация за уникалното раждане на пресконференция през следващата седмица.

Да подариш живот: Лекари помогнаха на онкоболна жена да родиПред това да спаси своя живот, Ваня избира да износи детето си
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?