.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Заместете диетите с танци и повече ходене пеш

| преди 8 години
Заместете диетите с танци и повече ходене пеш
Пийте по 1,5 л вода и избягвайте подсладени напитки и алкохола

Интересува ме темата за диетите, защото от личен опит съм забелязал, че килограмите са наследствено заболяване. Пробвал съм всякакви диети и временно съм отслабвал, но после пак качвам до килограмите, които съм бил и дори да ям на корем, повече не мога да кача. Интересува ме също така, понеже моят организъм доста икономично изразходва калориите, дали може да препоръчате лекарства, които ускоряват разграждането на мазнините? От niksun_pz

Веднага ми хрумва, че най-достъпното и безвредно средство за ускорено разграждане на мазнините е "Негово величество” движението. Пример - решително още днес се приберете в къщи пеша, не използвайте асансьор и довечера направете физически упражнения, дори най-елементарните, които си спомните от час по физкултура. Тази новост превърнете във Ваш навик. Убедена съм, че така нежеланите мазнини ще се разградят. Поставете си приблизителен срок 40 дни, в които ежедневно да присъства движението. Пийте литър и половина вода и за този срок, като избягвате подсладени напитки и алкохол.

Стимул за добро настроение е танцуването в групи, а такива лесно може да се открият във всички градове. Ако това сте го опитвали ще продължа с други варианти.

Препоръчвам ви книгите на д-р Георги Гайдурков "Човешкото хранене”.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?