Вергиния Николова списва Здравния блог в btv.bg и отговаря на ваши въпроси във форума на LadyZone.bg.

Ето какво споделя тя за себе си:

Появата в интернетното пространство на Здравния блог, в който публикувам теми - актуални и вечни за поддържане на здравето, направи вече една година. Последните три  месеца отговарям и във форума на LadyZone.bg.

От посещенията в сайта на bTV се убеждавам, че хора от всички възрасти търсят интернета, като източник на информация по въпросите, които ги вълнуват, конкретно в Здравния блог за болестите, новости в лечението и профилактика във всичките й разнообразни форми.

Публикуването на информация в  блога се оказа бърза и полезна, заради възможността да се отговаря на въпросите и да се добавят нови мнения от посетителите в блога и форума. Неоспоримо е предимството на интернетната комуникация, като сравнявам опита си на телевизионер с 14-годишна практика, като автор и водещ на две здравни предавания ("Докторе, защо?” и "Бъдете здрави”)  и рубриката "Бъдете здрави с тази сутрин”.

Възползвайте се от тази леснодостъпна връзка! Задавайте въпроси и предлагайте теми, за които ще ви предоставям бърза и професионална информация! Само здравият човек  може да бъде работоспособен, реализиран, удовлетворен и щастлив да се радва на живота!