.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Терезия Райтзамер: "Терезиенойл е втори шанс за живот"

LadyZone.bg | преди 3 години
2111106437.jpg
Снимка: Press office
Невероятно е колко малко му трябва да човек, за да се почувства отново жив. Особено след като е претърпял злополука или е преминал през тежка хирургическа намеса. Ексклузивно за Ladyzone.bg, Терезия Райтзамер,собственик на Theresienoil Co., споделя за лечебните свойства на чудотворното масло, разработено по тайна формула.

Представяме ви една интересна дама от Тирол, Австрия, с която се срещнахме в Белград през изминалия уикенд. Терезия Райтзамер e майка на 4 деца.

В нейното семейството вече 7 века от поколение на поколение се предава и пази рецептата за мехлем, който облекчава и заличава рани и изгаряния.

Преди Терезиенойл и неговото чудотворно действие да променят личния и професионалния й път, Терезия Райтзамер преподава религия в училище, била е и посредник в областта на гражданското право.

Ladyzone.bg: Г-жо Райтзамер, прочетох за много интересна история във Вашето семейство и за още по-интересен мехлем, който е безценен дар за много страдащи хора?

Терезия Райтзамер: В нашия род се разказва легендата за подхвърлено дете, прието и отгледано от моите предци през около 1350 година. Заедно с бебето, пред вратата на дома тогава са открити непознато цвете, парче кожа с изрисувана рецепта за приготвяне на мехлем и готовата смес. По всяка вероятност жената, изоставила детето, по някаква лична причина е завещала на най-голямото си съкровище най-доброто и може би единственото, което е имала, за да го защити. Оттогава растението се пази и отглежда в нашето семейството, а маслото се произвежда от майката в рода. Рецептата на мехлема се пази в семейството ми и се предава от поколение на поколение вече над 650 години. Съставките са напълно естествени. От дете разказвам на всички, че цветето, чийто екстракт е тайната съставка на маслото, не расте сред природата в Тирол, а само у дома, където грижите за него били непрестанни – през лятото го изнасяхме навън, а през зимата го прибирахме вътре. В наши дни нещата са малко по-различни – растението се култивира при специални условия. Приложението на маслото е свързано с лечение на рани и изгаряния, затова и никой от роднините ни, през всичките тези години не се е страхувал от тези проблеми – раните и изгарянията. Винаги сме имали Терезиенойл под ръка и сме знаели, че маслото ще помогне.

Кои са съставките, които правят Терезиенойл неповторимо и ефективно?

Съставките са напълно естествени. Като матрица са използвани натурални мазнини – животинска и птича мазнина – те са основата на мехлема. Екстрактът от тайнственото и много специално растение, което ние галено наричаме "египтянката" определя специфичното и много ефективно действие на маслото.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?