.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Търсенето на "единствения" съсипва сексуалния живот

Евгений Милов | преди 1 година
секс
Снимка: iStock
Вярвате ли в сродните души?

В началото на една връзка сексът винаги е готина тръпка, но ако искате да имате истински задоволителен сексуален живот, по-добре оставете за известно време търсенето на сродната душа, перфектната половинка, единствения и т.н.

Резултатите от изследването на канадски психолози сочат, че колкото повече вярвате в съдбата на интимния си живот, толкова по-вероятно е да страда сексуалният ви и да изпитвате по-малко удовлетворение от секса.

Убедените, че всеки има сродна душа на този свят, не желаят да влагат усилия в интимните отношения, ако не са открили "единствения" – докато тези, които не вярват в "единствения", се стремят в по-голяма степен да задоволят интимните желания на партньорите си. 

"Сексът е като градина – изисква време и усилия, за да се поддържа. Ако го правите – сексуалният ви живот ще процъфтява, но в противен случай ще бъде незадоволителен", коментира ръководителката на изследването д-р Джесика Максуел от университета на Торонто.

секс
Снимка: iStock
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?