.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Видове програми Kangoo Jumps

LadyZone.bg | преди 5 години
Канго джъмпс - 3
Запознайте се с един модерен и полезен начин за смъкване на килограми

Запознайте се с един модерен и полезен начин за смъкване на килограми

1. Kangoo Power е силно мотивираща програма, която представлява интервална тренировка, предназначена да натоварва цялото тяло, изгражда се мускулната сила и издръжливост. Основните упражнения са много лесни и могат да се правят с нарастваща комплексност и интензивност. Тази програма е предназначена за широката аудитория, дори и за тези, които не са практикували аеробика. Също така е чудесна за спортисти, поради употреба на взривни плиометрични техники.

Какво е канго джъмпс (Kangoo Jumps) >>


2. Kangoo Boot Camp е забавнa програма, във военен стил, кръгова тренировка, която се изпълнява на открито. Тази програма съчетава най-доброто от кардио и силови тренировки и е подходящ за участници от всички възрасти с различна физическа подготовка.

3. Kangoo Kick е програма, в която се използват блокове с ритници и удари от различни стилове, като например от кикбокса и каратето.

4. Kangoo TTR е традиционна аеробна програма, но с използване на Kangoo Jumps обувки, които действат като амортисьори. Тази програма е както функционална, така и мотивираща, преподават се ефективни скокове със хореография за по-голяма наслада, като същевременно се предотвратява наранявания от биомеханиично напрежение.

Ефекти и ползи за здравето >>

5. Kangoo Discovery е разделена на две програми за деца и юноши. Програмите изграждат координация, издръжливост и добра стойка при деца и юноши, тъй като е насочена към тялото и мозъка. Kangoo Discovery се бори срещу затлъстяването и превръща отрицателната енергия в положителна с една забавна и приятна тренировка:

a. Kangoo Discovery 1 е лесна основна тренировка, предназначена за детски градини и училища;

b. Kangoo Discovery 2 е следващата програма, предназначена за фитнес клубове.

Ключови думи:Kangoo Jumps, Канго Джъмпс
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?