Ако все още се чудите как да се обличате за редовната ви тренировка, следват предложения, които ще ви помогнат да се чувствате добре и да оптимизирате резултатите от спорта, който тренирате.

Тоалети, съобразени със спецификата на всяка една физическа дисциплина, както и със степента на натоварване, която тя изисква:

#Кардио танц-упражнения
Най-важното за вашата кардио танц-тренировка е задължителното спортно бюстие. Комбинирайте го с еластичен клин, меки маратонки и спортен потник и ще се почувствате леки. Разбира се, ако искате да изглеждате стилни и елегантни, а това го желае всяка една жена, комбинирайте контрастни цветове.

#Йога
Йогата изисква гъвкавост. Затова тоалетът трябва да бъде максимално комфортен и освободен от пристягащи аксесоари, като ципове, копчета, колани и др. Тук кецове няма да са ви нужни, защото краката трябва да са боси. Но еластичният и удобен клин, при възможност от памук е препоръчителен. Не забравяйте за широката памучна тениска, спортното бюстие и блузона, който ще ви е необходим, за да задължите топлината на тялото по време на асаните.

#Бокс
Спортно бюстие, фин еластичен клин, спортен потник и маратонки с мека подметка. Това са частите, съставящи вашия екип за тренировка по бокс. Ако искате да изглеждате елегантни, спрете се на не повече от три цвята. 

#Бягане
За редовния джогинг ви е нужен специален ултра-сутиен за бягане, който да придържа и предпазва оптимално бюста. Добре пристегнатият към бедрата клин също е от значение, за да бъде тичането леко и безпрепятствено. Елегантни маратонки в цвят циклама ще ви придадат допълнително самочувствие и финес по време на тичането. Ако времето е по-хладно, дамска тениска за бягане с дълъг ръкав e перфектният избор, за да се чувствате добре.

#Упражнения върху балетна станка
Спортен сутиен и ръкавици за длантна са гаранция за вашето удобство, докато се въртите около станката в най-разнообразни фигури и пируети. Плътен стегнат клин с висока талия и накъсан на места, ще ви придаде известна доза чар и сексапил. И всичко това придружено от спортен полудълъг потник в свежи цветове и памучна материя.

#Spinning
За този спорт ви трябват: клин-шорти, пристягащи бедрата, спортен сутиен, ергономични чорапи за колоездене и спортен потник от лека, дишаща и влаго-дренираща материя.