.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Невероятното въздействие на упражнението "мост" върху тялото

LadyZone.bg | преди 3 години
2110953518.jpg
Снимка: Thinkstock
...ако го правим всеки ден

Знаем колко е важно да извършваме редовна физическа дейност, за да бъде тялото ни здраво и стегнато. Често залагаме на тежки тренировъчни програми, убедени, че са по-ефективни. 

Следoвателно подценяваме положителното влияние на определени упражнения, заети от гимнастиката - като например т.нар. "мост".

Това изпълнение е не само лесно за осъществяване, но и много полезно за нашето здраве. Ако правим редовно серии ще:

#Минат болките в гърба
Застоялият начин на живот и липсата на регулярно движение в ежедневието водят до отпускане на мускулатурата на таза и това на нервите. Това води до болки в долната част на гърба. Затова т.нар. физическо упражнение "мост" допринася за раздвижването на тази част на тялото.

Както и тези в #коленете, провокирани от феморален блок на нивото на тазобедрената става. Упражнението "мост" предотвратява разместването на костната стуктура и допринася за тонизирането на мускулатурата.

#Стойката е по-изправена. Стягайки мускулатурата на гърба и таза, укрепваме горната част на тялото, което предотвратява изгърбването. Освен това, предпазвате гръбначния стълб от изкривяване.

Развива мусколите на задните части. Това ще се хареса не само на вас, защото ще можете да #носите уверено любимия си чифт дънки, но и на #вашия интимен партньор, които ще бъде във възторг от стегнатото ви дупе.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?