.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Мадона ще прави верига фитнес зали

| преди 7 години
Мадона ще прави верига фитнес зали
Мадона е голяма почитателка на силовите тренировки и прекарва по 3-4 часа във фитнеса всеки ден. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Кралицата на попа лично ще открие първия спортен център в Мексико

Мадона е една от най-големите маниачки на тема поддържане на фигурата и тонуса. През годините Кралицата на попа мина през почти денонощни тренировки в залата, практикуване на йога покрай отдаването й на Кабала и неуморна езда в английското имение на бившия й съпруг. Тя дори счупи ръката си и няколко ребра при злополука през 2006 г., докато яздеше любимия си кон.

С каквото и да се занимава обаче, Мадона остава голяма почитателка на силовите тренировки и има изключително тежък режим, като прекарва по 3-4 часа във фитнеса всеки ден. Да, добре прочетохте - всеки ден. Все пак не е лесно да поддържаш такова тяло на 52-годишна възраст.

Е, крайно време беше най-популярната певица в света да започне да печели от хобито си като създаде собствена верига от фитнес зали! Името, което е избрала за новия си бизнес е Hard Candy Fitness и Кралицата на попа ще открие първата зала в Мексико Сити на 29 ноември 2010 г. Помещението от почти 3 000 кв.м. в един от най-луксозните квартали на многомилионния град е с уникален дизайнерски интериор и всевъзможни възможности за спортуване, някои от които не се предлагат никъде другаде.

„По време на многобройните световни турнета на Мадона сме имали възможност да тренираме в стотици спортни центрове в любимите ни градове по всички континенти. Нямаме търпение да открием нашите фитнес зали в много от тези невероятни места”, каза Гай Осийри – мениджър на певицата и неин съдружник в Hard Candy. Планира се още 10 обекта да бъдат открити в Русия, Бразилия, Аржентина и различни големи градове в Европа и Азия в най-скоро време.

„Нашата цел е да създадем обстановка, изцяло вдъхновена от визията на Мадона и нейния висок стандарт за идеалния фитнес. Тя ще участва във всеки етап от създаването на спортните ни центрове, като влиянието й ще се усеща в различните  детайли на дизайна, осветлението и дори избора на музика.”, разкри още Осийри.

Успех, Мадона! Очакваме Hard Candy да стъпи и в България някой светъл ден!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?