.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Лесни упражнения за стегнат корем

| преди 4 години
упражнения
Бъдете стегнати и секси, без специални уреди или треньор

Когато искаме да влезем във форма, трябва да комбинираме две неща - режим на хранене и спорт. За диетата вече се погрижихме. Ако още не сте се включили в нашето предизвикателство Отлабни 5 кг за 1 месец, направете го. Сега ви предлагаме и няколко упражнения, с които да стегнете корема.

Диетата на LadyZone - режим за 2 седмици. Старт!

Планк
Планкът е едно от упражненията, които изглеждат лесни за изпълнение, но всъщност ангажира голяма група мускули. Легнете на земята по корем. Сгънете ръцете в лактите и се повдигнете на тях. В началото се опитвайте да задържате в планк 20 секунди, докато постепенно стигнете до 2 минути.
Действие: стяга голям гръден мускул, преден коремен мускул, преден делтовиден мускул и трицепсите.

упражнения
Снимка: ThinkstockКрънчове
Легнете на земята и сгънете краката в коленете. Сложете ръце на тила. Повдигайте едновременно торса към краката и единия крак към торса. Направете 10 повторения с единия крак, след това сменете.
Действие: стяга прав коремен мускул, прав бедрен мускул и голям седалищен мускул

упражнения
Снимка: ThinkstockКратки коремни преси
Легнете на земята, сгънете краката в коленете и сложете ръце под главата. Правете кратки повторения с повдигане. Започнете с 20, докато постепенно увеличите до 80. Не изправяйте целия торс. Достатъчно е тялото да образува ъгъл от 45 градуса с пода.
Действие: стяга прав коремните мускули.

упражнения
Снимка: Thinkstock
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?