Те са пет на брой и са упражнения, които не само ще допринесат за доброто ви настрение, но и за изграждането на перфектна фигура.

#На първо място позиционираме обръчът. Като малки повечето от нас са се забавлявали много с тази на пръв поглед детска играчка.

Снимка: Pinterest.com

Днес тя е средство за стягане на корема, укрепване на гръбната мускулатура и тонизиране на ръцете. 

#Следва да изтъкнем други ползи от шопинг сесиите, които толкова обичаме да осъществяваме в компанията на любимите си приятелки. 

Снимка: Pinterest.com

Замисляли ли сте се, че в Mall-a може да изминете повече от 5 километра за по-малко от час? Да, разхождайки се. Следващият път когато разглеждате витрините на любимите си бутици, дръжте добре изправен гърба, стегнете коремната мускулатура, вдигнете добре глава и с лекото напрежение, което оказвате на тялото ходейки, допринасяте за неговото тонизиране - без да се изпотявате или изморявате. 

#Когато сте вкъщи и не знаете както да правите, защо не се позабавлявате с фитнес топката?

Снимка: Pinterest.com

Упражненията може да ги правите и с вашето дете. По този начин ще бъде още по-забавно. 

#Тичане, но не кое и да е, а градското. 

Снимка: Pinterest.com

Наскоро една близка приятелка на Ladyzone.bg, която преди няколко месеца се установи в София, ни призна, колко килограма е свалила само от "тичането" от една среща на друга. Да, разстоянията в столицата са големи, особено ако ги изминаваме пеш. Затова, определяйте се си срещи далеч от дома, така че да имате повод да се движите повече. С времето ще видите невероятни резултати. 

#Ах, тези танци. Вкъщи или навън с приятели, хубавата музика въздейства положително на настроението и на фигурата. 

Снимка: Pinterest.com

Защо да се лишаваме от подобно удоволствие, което ни позволява да стегнем всеки мускул от тялото си? Какво е вашето мнение?