Овен
Спортовете на открито ви действат релаксиращо и винаги могат да подобрят настроението ви. Обичате да печелите, затова изберете спортове, при които има възможности за пряко състезание. Доставя ви удоволствие, когато можете да доказвате възможностите и издръжливостта си. Предпочитате да не сте в отбор. 
Подходящи за вас са: спортове с коли и мотори, тенис на корт, колоездене, плуване и бънджи скокове.

Телец
Обичате спокойствието и... храната. Подходящи за вас са упражненията с леко натоварване и разтягане. Слушайте музика, докато спортувате. Това ще ви достави още повече удоволствие. Колкото и да ви се иска – градинарстването и разходката с кучето в парка, не се броят за спортуване.
Подходящи за вас са: пилатес, спортни танци, йога, джогинг, уиндсърфинг.

Близнаци
Типично за Близнаците е да са вечно забързани и в движение. Ежедневието ви поддържа във форма. Гимнастиката в различните й форми и типове е активността, която ви доставя най-голямо удоволствие. Харесвате спортовете, при които се изисква още един партньор. Причината е естеството на зодията ви.
Подходящи за вас са: тенис на корт, йога, скално катерене.

Рак
Като воден знак е съвсем логично да имате слабост към водните спортове. Справяйки се добре с ходенето, дори и назад, подходящи за вас са спортове, при които краката се движат активно. Насочете се към спортове, които поддържат във форма корема и ханша.
Подходящи за вас са: плуване, водна гимнастика, водна аеробика, танци (народни, акробатични).

Лъв
Спортовете на открито са подходящи за вас, защото обожавате да се наслаждавате на хорското внимание – да огледат мускулите ви, да покажете плоския си корем и т.н. Тъй като сте родени лидери, ще ви бъде трудно да спортувате с персонален треньор. Лъвовете (особено мъжете) са предразположени към сърдечни атаки, така че тичането на свеж въздух е добре за циркулацията на кръвта и работата на сърцето.
Подходящи за вас са: пилатес, латино танци, джогинг, културизъм.



Дева
Педантичността на Девата я кара да предпочита спортове, в които ще й бъде чисто и уютно. Затова спортовете във вода са подходящи. Стига басейнът да е проверено чист! Не харесвате фитнес залите именно поради тази причина – множество потни тела, мокри следи по уредите – все фактори, които буквално ви плашат. Не ви допада и да се натоварвате интензивно. А когато нещо не ви е на сърце, просто не го практикувате, дори и да сте убедени в добрите му резултати.
Подходящи за вас са: колоездене, плуване, футбол, джогинг.

Везни
Везните ще се чувстват изключително добре в спортните клубове. Намерете си партньор за посещение на фитнеса, защото лесно губите мотивация. Карането на ски и голфът също са добри опции, за да релаксирате добре. Имате нужда от спортове, които облекчават болките в гърба, който е вашето слабо място.
Подходящи за вас са: йога, пилатес, пауър плейт, спортно катерене, аеробика, каланетика, канго джъмп.

Скорпион
Скорпионите са изключително енергични и имат нужда да изразходват тази енергия по правилен начин. Само суетата може да ви накара вместо колоездене на свеж въздух, да си купите велоергометър и да въртите педалите вкъщи. Екстремните спортове са сферата, в която се чувствате изключително добре.
Подходящи за вас са: бойни спортове, бокс, борба, бягане с препятствия.


Стрелец
Представителите на зодия Стрелец са с най-изявен спортен дух от всички знаци в зодиака. Заради силните и издръжливи крака за вас са подходящи спортове като ски и колоездене. Изберете занимания, които развиват гъвкавостта ви. Изключителен стимул за вас е, когато имате крайни срокове или целите нещо друго конкретно – участие в състезание, точни килограми за сваляне, качване на мускулна маса и т.н. Зодията ви прави изключително добри в спортове, при които се използват оръжия.
Подходящи за вас са: стрелба с лък, земна гимнастика, подводно ориентиране.

Козирог
за да дадете всичко от себе си в спорта, имате нужда от лично предизвикателство. Обичате да показвате сами на себе си къде е границата на възможностите ви. Пазете коленете си.
Подходящи за вас са: колоездене, джогинг, лека атлетика, скално катерене.

Водолей
Не обичате да ви притискат и за вас мотивиращите думи на треньорите са само досаден шум в ушите. Далеч от земята, бихте се чувствали добре, ако се занимавате с парашутизъм и други екстремни спортове, свързани с въздуха. Харесва ви най-вече заради усещането за свобода. Именно заради това чувство добър избор е и бягането на дълги разстояния. Важното е никога да не почувствате отегчение.
Подходящи за вас са: пара/делтапланеризъм, бънджи скокове, парашутизъм, танци, плуване.

Риби
Рибите не харесват особено двигателната активност. Предпочитате релакса, който може да им осигури йогата и пилатесът. Водните спортове също са подходящи за вас с оглед на това, че сте воден знак. Обичате да хапвате, затова е добре, въпреки не особено голямото си желание, все пак да се движите интензивно. Харесвате зимните спортове само заради възможността след това да се пъхнете в горещата сауна.
Подходящи за вас са: плуване, сърф, танци.