.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как бързо да си върнем формата след празниците

Антония Драгиева | преди 28 седмици
korem
След прегрешенията със сарми, свинско и кисело зеле е време за спорт

Празницитe са времето на похапване без угризения, в което всички си казваме „Нали са празници“. След това с усилие закопчаваме дънките си, но ето как можем да влезем отново във форма.

Направете си план

Важно е да отделяте време за движение. Препоръчваме да направите тренировката си сутрин, за да сте тонизирани и по-продуктивни през целия ден. Колкото и да е трудно, събудете се с 20 минути по-рано.

Поставете си реалистични цели

Ако се опитвате да направите всичко наведнъж, бързо ще се обезкуражите. Започнете с малки стъпки, които ще ви поддържат мотивирани заради удоволствието от постигането на целта.

Вместо да очаквате за една седмица магически да изчезнат 5-6 килограма, по-добре определете един ритъм на постоянно движение, дисциплина по отношение на храненето и резултатите ще дойдат сами.

Бъдете постоянни

Дали ще се движите сами, с партньор или сте си настроили спортен часовник, който да ви тормози, не се отказвайте. Постоянството побеждава и най-големия талант! Трябва да имате някой или нещо, което да ви държи постоянно в ритъм. С партньор времето ви ще мине по-бързо, по-забавно и ще се амбицирате взаимно. Едно малко приятелско съревнование по време на тренировка ще ви помогне да дадете най-доброто от себе си.

10-те най-добри песни за тренировка в началото на 2018 годинаОписали сме и техните бийтове, за да си ги изберете според ритъма на тренировката

Не подценявайте зимата

Ако в Сандански можете да спортувате навън през цялата зима, то в по-студените градове като София това може да бъде доста опасно, когато всичко е заледено. Затова паднат ли температурите под минус 10 градуса, спортувайте на закрито. Чудесен вариант са народните танци, йога, фитнес, плуване и др.

Екипировката също е много важна. Обличайте се в синтетични материи и избягвайте любимия памук, защото той задържа потта, а това е предпоставка за разболяване.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?