.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ивет Лалова търси шампиони при деца от 6 до 13 години

Евгений Милов | преди 1 година
Ивет Лалова
Снимка: Getty Images
Спринтьорката провежда своя първи турнир по лека атлетика на 15 септември

Най-популярната българска лекоатлетка в момента - спринтьорката Ивет Лалова - търси шампиони.

Спортен клуб по лека атлетика "Ивет Лалова Спринт Академи" кани всички на първия си турнир по лека атлетика на 15 септември, който ще се проведе на националния стадион "Васил Левски" в София. Официалното откриване е от 10 часа, а състезателните дисциплини включват 60 м, дълъг скок и щафетно бягане 4 x 50 м - за деца от 6 до 13 г. 

Очаква се над 350 деца да застанат на старт и да бъдат наградени не само от Ивет Лалова, но и от други именити български атлети и гост-звезди, които са поканени специално за събитието.

Ивет Лалова
Снимка: Getty Images

"Открий шампиона в теб" е проект, реализиран по програма "Децата и спортният клуб" на ММС и организиран от "Ивет Лалова Спринт Академи" с подкрепата на Българската федерация по лека атлетика, Алианц България, Орифлейм и Sanofi България.

Ивет Лалова, доказала своя талант, умения, упоритост, всеотдайност, трудолюбивост и гордо представяща България пред света чрез огромните си успехи, постигнати на световни, европейски първенства и олимпийски игри, е приела за своя лична кауза борбата с обездвижването и затлъстяването, които са основна предпоставка за развитие на диабет. 

Затова за четвърта поредна година Ивет Лалова е посланик на кампанията "Открито за диабета", организирана от фармацевтична компания Sanofi България. Целта на инициативата е превенция, ранна диагностика и правилно лечение на диабета.

Ивет Лалова
Снимка: Getty Images

Мисията на клуб "Ивет Лалова Спринт Академи" и целите са насочени към популяризиране на леката атлетика и подпомагане на нейното развитие в България; да популяризира основните идеали, принципи и ценности на спорта и допринася за тяхното разпространяване най-вече сред децата и младите хора; да се бори срещу всякакви форми на дискриминация и насилие в спорта, срещу употребата на алкохол и наркотици, както и да подкрепя здравословното хранене и начин на живот.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?