Актрисата Дрю Баримор е трябвало да полага неимоверни усилия, за да остане слаба и стройна, за да е във форма, докато снима едни от най-известните си роли. 45-годишната звезда от „Ангелите на Чарли“ признава това в интервю за августовския брой на списание “ИнСтайл“, на чиято корица е. Фотосесията за изданието е заснета в дома на актрисата от самата нея.

Холивудската знаменитост признава, че трябвало да практикува пилатес поне 4 пъти в седмицата в продължение на един час и да се храни „чисто“ и здравословно, в противен случай тялото и придобивало нежелана форма.
Трябваше да полагам неимоверни усилия, за да не бъда с размерите на автобус“, шегува се актрисата.



„Това е моето пътуване, моята карма. Не знам, може би в предишен живот съм била слаба“, добавя Дрю.

Последните месеци на изолация прекарва у дома с двете си дъщери – 7-годишната Олив и 6-годишната Франки, на които помага с ученето. Актрисата смята, че ключът към това да бъдеш добра майка са именно упражненията и поддържането на форма.

„Между домашното обучение и работата в началото се чувствах много претоварена - мразя да се чувствам претоварена“, казва тя пред списанието. „Странно беше да съм майка и учител, и приятел. Известно време ми беше тъжно, че съм всичко, което мога да предложа на децата си. Тогава разбрах, че трябва да го преодолея. В себе си имам толкова търпение и съпричастност към всички, освен към себе си.“