.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Да се разтегнем след разходка в планината

Галина Толкингтън | преди 5 години
Да се разтегнем след разходка в планината
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Когато сте на върха на някой хълм, често ви се приисква да се поразтегнете и да релаксирате

Времето все още предразполага към дълги неделни разходки, тичане в листата и наслада от мекото есенно слънце. Когато сте на върха на някой хълм обаче, често ви се приисква да се поразтегнете и да релаксирате уморените си крайници. Разказвам ви за няколко чудесни начина да отпуснете цялото тяло за минути. Опитахме ги миналата неделя и нямаме търпение да ги споделим с вас, за да усетите и вие ефекта им.

Разтягане на прасец
Снимка: Галина Толкингтън

Всички мускули в тялото са свързани в деликатна мрежа, затова е добре когато разтягате прасците, да включите и предната част на бедрото, където се намират мускулите, свързващи крака и таза. За да изпълните тази позиция, застанете с лице към дърво или към пейка и направете голяма крачка назад, така че пръстите и на двата крака да сочат напред. Направете лек напад с опорния крак , без да отлепяте петата на задния крак и  усетете леко разтягане при прасеца и предната част на бедрото.  Задръжте 45 секунди и сменете позицията, за да я изпълните с другия крак.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?