.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Аквафизика - спорт за супер секси тяло

| преди 3 години
аквафизика
Снимка: Instagram
Когато йогата срещне водата

Аквафизика е съвсем нов спортен тренд, който може да стане и ваше любимо занимание, ако обичате водата и искате да имате добър релеф на мускулите. 

Нещо ново, нещо старо, нещо мокро

Упражненията се изпълняват на специален надуваем матрак в басейн (може и върху борд). Заради движенията на водата и нуждата от повече усилия за запазване на равновесие, мускулите допълнително се натоварват и активират. 

Върху матрака се изпълняват най-вече упражнения от йогата, но също така и такива от фитнеса (най-вече кардио). Правят се точно така, както и в зала. Но със сигурност ще усетите колко повече усилия се изискват, когато под краката ви няма твърд под. Продължителността на една тренировка е 30 минути. 

Във физически план аквафизика е подходящо спортно занимание за хора, които искат да подчертаят мускулния релеф на бедрата си и да стегнат корема и дупето. В духовен план спортът е идеалният избор за тези, които искат да се научат на търпение и баланс. 

Къде ще ходите на море тази година?