.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

96 часа живот в ритъма на "златните момичета" с Флорина Иванова

| преди 36 седмици
Флорина Иванова
Водещата на спортните новини по bTV за цената на успеха в художествената гимнастика от първо лице

В неделната вечер на 3 февруари bTV Репортерите ще влезе в домовете на зрителите с една необикновена история, събрала в себе си 96 часа живот в ритъма на „златните момичета“ от ансамбъла по художествена гимнастика.

Водещата и репортер на спортните новини по bTV Флорина Иванова посвети шест дни, четири от които прекарани в тежки тренировки в залата от сутрин до вечер само с една мисия - да покаже в дълбочина, какво в действителност е да носиш короната на едни от най-обичаните момичета в България - грациите от националния отбор по художествена гимнастика.

Флорина Иванова: Да си жена не означава, че не може да разбираш от спортИнтервю с новата водеща в спортната редакция на bTV

Неслучайно Флорина Иванова потегля към лагера им в „Спортпалас” във Варна. Бивша грация и настоящ спортен журналист, тя продължава да носи любовта към гимнастиката и инстинктивно „хвърля и лови” уредите, докато следи всяко движение на подиума. Преди години Флорина сама е летяла по подиума. Лягала е и е ставала с мечтата да стане „златно момиче“. Години наред животът ѝ минава именно в залата по художествена гимнастика, която тя напуска окончателно през 2008 година.

Вече журналист в спортната редакция на bTV, тя тренира до последни сили редом със звездите от националния отбор на лагера във Варна, за да покаже колко тежка всъщност е “царската корона“. А зад нея стои строг режим: сън, събуждане, хранене, горчиви мигове след срещата с кантара, който показа, че трябва да отслабне.

Флорина тренира, брои синините по краката и ръцете си и не се оплака. Подлага се на диета и сваля. Почти не се докосва до мобилния си телефон, а понякога заспива направо върху състезателния килим. За да докаже също като грациите ни, че когато човек иска нещо много силно, няма сила, която да го спре.

Какво е да бъдеш “златно момиче”? И каква е истинската цена на най-високото стъпало от почетната стълбица? Отговорите от първо лице тази неделя, във филма на Флорина Иванова и оператора Павел Баев „Мисия „Златно момиче” – в bTV Репортерите от 19:30 ч.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?