Кой е казал, че за да поддържаме добра форма е задължително да ходим до залата? Домът е място където можем спокойно да тренираме и днес ви споделяме пет основни причини, заради които да го правим. 

#Упражнявате се когато и както искате. Стига да си направите собствен график, който да следвате... независимо дали вашите приятелки ви викат на домашно парти с пица и мартини! 

#Не се притесняват от чуждите погледи

"Гледа ли ме!", "Не, не ме следи с поглед!", "Продължавай", "Ох, ето го отново"... Множество мисли на неувереност и дискомфорт мога да минат през ума на една жена, тръгнала по пътя на усъвършенстване на своята фигура. 

#Обличате дрехи, с които се чувствате добре

Да, когато тренирате вкъщи не са ви необходими най-новите спортни екипировки на известни марки, с които да дефилирате на пътеката. Още един товар, който пада от плещите, така че да може да осъществявате своята тренировка с лекота. 

#Вие сте своят собствен треньор

Никой друг, освен вас, не познава по-добре тялото ви. Да, на теория нещата стоят по един начин, но когато боли, а отстрани се казва: "Още десет набирания", се абстрахираме и продължаваме. Когато вие сте тази, които определя правилата, няма начин да сте жертва на "илюзията от избор". 

И не на последно място #тренирате по-често. Да, наистина. Защото по този начин, възобновяваме отношението си към спорта. С времето той става много по-приятен, забавен дори, а фигурата ни е точно както сме си я представяли преди шест месеца.