Китайката Лю Йелин разбива всички стереотипи за жена, прехвърлила средната възраст - 49-годишната майка на 22-годишен син изглежда така, сякаш самата е на 22.

Снимка: Weibo/Liu Yelin

Възможно ли е жена да изглежда така на подобна възраст? Снимките на китайката са чисто доказателство, че дамите над 50-годишна възраст също могат да изглеждат привлекателно, без бръчки и стегнати тела. Но тази китайка е толкова секси, че останалите мислят сина й за нейно гадже.

Снимка: Weibo/Liu Yelin

"Хората непрекъснато се шокират, когато разберат, че съм на почти 50 години. Когато им кажа истинската си възраст, те веднага искат да научат тайната ми", заявява Лю Йелин пред британския "Daily Mail".

Снимка: Weibo/Liu Yelin

Тайната й е проста, но изисква постоянство - 30 години ежедневни физически упражнения като плуване, тичане и вдигане на тежести. Любимото й занимание е да плува навън в езерото през зимата, като всъщност вече е преплувала китайската река Яндзъ и река Хан в Южна Корея.

Снимка: Weibo/Liu Yelin

Мотото на китайката, която сякаш става все по-красива с годините, е: "Ако мислите, че не изглеждате добре, това е така, защото не сте се потили достатъчно".

Снимка: Weibo/Liu Yelin

Спортната майка вече има десетки хиляди последователи в популярната китайска социална мрежа Weibo, които вдъхновява ежедневно със съвети и снимки - като тези в галерията по-горе!