.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Смехът е избухнала усмивка

| преди 7 години
Смехът е избухнала усмивка
Приемайте ежедневно, преди, след и по време на хранене. Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Смехът е здраве - това всеки го знае. А първата крачка към него е усмивката

Смехът е здраве - това всеки го знае. А първата крачка към него е усмивката. Разтегляме двете крайчета на устните си нагоре, а след това с тихо клокочене изливаме цялата емоция, която гъделичка корема ни.

Уж не е трудно да се усмихваме, а със сигурност много от вас са виждали намусени хора, които дори и след много опити и приложено чувство за хумор не успяват да се засмеят. Седят си все със синьо-сивите си униформи, зад гишета или каси и... се мусят. А усмивката е един от най-евтините начини да сменят тоалета си. Никой няма да забележи скучните униформи, старите дрехи или издрасканите обувки, ако усмивката е широка.

Усмивката е начин не само да бъдем в хармония със себе си, но и да бъдем красиви. Усмихнатият човек има много приятели. Намръщеният - има много бръчки.

За разлика от повечето лекарства, усмивката нито поскъпва, нито поевтинява. Тя не заема място на рафта ви, нито в кутията с хапчета.

Лекарите ще ви дадат рецепта срещу сърдечни болки, но усмивка се дава без рецепта. Усмивката не се чупи, но поправя счупени сърца.

Ако в различните страни болкоуспокояващите имат различни имена, то усмивката си е усмивка и в България, и във Франция, и в Нова Зеландия и в Узбекистан дори. Това е език, който дори бебетата лесно говорят.

Е, усмихнахте ли се вече?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?