.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Създавате ли двигателна култура на децата си

д-р Вергиния Николова | преди 4 години
2110226685.jpg
Нищо не може да замени детската игра навън или в спортната зала

Независимо че скоро започва учебната година, не ограничавайте детето да играе навън. Нищо не може да замени детската игра. Там децата изразходват излишната енергия. Ако искате да го виждате спокойно и весело, позволявайте да играе с децата навън или спортувайте заедно.

Общите теми и емоции при спортуване укрепват вашето разбирателство, т.е. засилват връзката на доверие родител - дете.

Бъдете толерантни към предпочитанията на детето при избора на вида спорт. Уважавайте избора му, дори ако много скоро би загубило интерес да продължи да тренира. Предложете да опита друг спорт. Все едно е какво тренира, важно е да играе през свободното си време.

По време на тренировките и състезанията се изгражда стабилност на характера - решителност, отговорност и дисциплинираност.

Редовно спортуване създава стабилен характерСпокойствие, увереност, дисциплинираност, решителност, поемане на отговорност 
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?