.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тези илюстрации отлично представят социалната тревожност

Евгений Милов | преди 48 седмици
Neethi/Socially Awkward Adult
Снимка: Neethi/Socially Awkward Adult
Какво да правите, когато не знаете какво да правите

Ако се чувствате неловко, неудобно и притеснително, когато сте сред много хора, може би страдате от социално тревожно разстройство, което ви пречи да се наслаждавате пълноценно на партитата и излизанията навън с другите. 

Чувствате се по-комфортно, когато сте сами вкъщи или с домашния любимец, не обичате да се запознавате и да си приказвате много с непознати - вероятността да сте силно изразен интроверт е много голяма. 

А илюстраторката Neethi улавя невротичните ситуации, в които често попадат възрастните в арт серията от рисунки и гифове "Socially Awkward Adult". Защото всички имаме подобни приятели, а често това сме самите ние.

От пристигането на дадено социално събитие, първоначалната тревожност, която ни обзема, първата крачка при запознаването с останалите, споделянето на собствено мнение по дадена тема, решението да си тръгнем - вижте как изглежда всичко през призмата на художничката:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?