.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Спите ли с чорапите? Ето какво говори това за характера ви

| преди 3 години
чорапи
Снимка: iStock
Те винаги се стремят да създадат дълбоки приятелски или много интимни взаимоотношения с другите

Спите ли с чорапите? Ето какво говори това за характера ви

Има два вида хора на този свят: такива, които дори когато спят, са с чорапи; и другите – които предпочитат да са боси. Не става дума за каприз или промяна в температурите. За някои хора е буквално невъзможно да заспят, ако краката им са боси. Те не само усещат некомфортен студ, но и се чувстват неспокойни, не могат да се отпуснат и безсънието е постянен техен партньор. Другите пък изпитват точно обратното - те се чувстват некомфортно, когато стъпалата им са стегнати в чорапи. Имат усещане за задушаване, затвор, прекалено топло им е.

Може би си мислите, че и в двата случая става дума за придобит навик? Истината е, че спанете с или без чорапи издава много за нашата психика.

Ако носите чорапи в леглото, това не е просто знак, че сте чувствителни към студа. Това усещане е свързано с дебелина на кожата и особености на метаболизма на организма. Хората с повишен метаболизъм често изпитват свръх горещина, докато тези с бавен обмен на веществата и лошо кръвообращение чувстват студ повече от обикновено. Спането с чорапи е състояние, свързано не само с вашите физически и биологични характеристики. То има общо и с вашето възприятие за пространство и температура. Двама души с много сходни физически характеристики могат да възприемат климата по много различни начини.

Хората, които заспиват с чорапи, обикновено имат нужда да бъдат защитавани. Те харесват уютните места и винаги се стремят да създадат дълбоки приятелски или много интимни взаимоотношения с другите. Нямат нищо против споделянето на личното пространство. Обичат да раздават прегръдки и това ги прави щастливи.

Хората, които обичат да спят боси, обикновено трудно влизат в контакт с непознати. В една връзка те са склонни да предприемат защитна роля. Те са честни и искрени. Обичат предизвикателствата. Знаят как да се грижат добре за другите.

Независимо от това как спите – с чорапи или не, важното е сънищата ви да са сладки, а сънят - спокоен!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?