.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Щастието се крие в леглото

Евгений Милов | преди 43 седмици
легло
Снимка: iStock
Сънят и сексът ни правят най-щастливи, забравете за парите

Щастието се крие в леглото, сочат резултатите от проучване на Националния център за социални изследвания сред над 8000 души във Великобритания.

Забравете за парите и по-добре се наспете и правете секс с любимия човек, защото те са по-важни за щастието от финансово благосъстояние, сочи анализ на резултатите от "Oxford Economics".

Според точковия Индекс на щастието, тройното увеличаване на доходите в семейството (от 12 500 паунда на 50 000 паунда) носи едва 2 точки, докато доброто наспиване повишава щастието с цели 15 точки.

Здравият нощен сън е най-добрият фактор за повишаване на щастието у човек, заявяват специалистите зад изследването.

Сексът също сериозно повдига усещането за щастие, като удовлетворителният сексуален живот носи 7 точки повече. За щастието силно допринасят още фактори като разходките на открито, разговорите с приятели и съседи. 

Щастието е просто - вземете си почивка от амбициите за печелене на пари, които да похарчите за материални неща - и се наспете добре.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?