.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Положителните моменти, настъпващи, след като приемем самотата

LadyZone.bg | преди 3 години
2111074349.jpg
Никога не забравяйте, че ние никога не сме сами.

#Изведнъж става по-осъзнати за собствените си нужди и желания. В търсене на личното щастие, всеки един от нас опитва всячески да достигне онова блажено удоволствие от живота, от което ни порастват криле. Но каквито и опити да прави, то е временно. Истината е, че щастието е вътре в нас - то се постига чрез преустройването на собствения си начин на мислене, нагласи, принципи и виждания. Мислим ли положително, избираме ли да черпим доброто от всяка една ситуация ще можем да сложим основите на т.нар. щастие с главна буква.  

#Разкривате неимоверна сила, която ви води напред и нагоре. Докато не се озовем в безизходица, нямаме представа, колкото сме силни духом. Тогава нищо и никой не може да ви спре. Вие ставате недосегаем - няма енергия или външно влияние, които могат да ви дестабилизират. Вие сте непобедима. 

#Отношенията ви със заобикалящия ви свят и хора стават по-значими. Колкото повече изчиствате антуража си от токсични личности, толкова по-леко ще живеете. Да, когато неправилните хора напуснат живота ви и започнете да използвате енергията, която до момента сте разпилявали за другите, за себе си ще осъзнаете, колко жизнени сили сте похабявали до сега. Успоредно с това разбирате, кои са хората, които истински държат на вас. 

#Научаваме се да се обичаме повече, да се подкрепяме и да вярваме в собствените си способности... своята сила да преодоляваме всички препятствия и обстоятелства, пред които животът ни изправя. Не забравяйте, че в този живот ние се преоткриваме и си припомняме всичко, което е вече добре закодирано в нас. От друга страна... 

...не забравяйте - #Да сме сами, не означава, че сме самотни.

Ангелите пазители – книгата, която всеки път е различнаМоже да я четете на заспиване, когато имате нужда от утеха, от малко баланс или от добри думи като храна за душата

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?