.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Петте основни закона на кармичния кръг

LadyZone.bg | преди 3 години
2111058314.jpg
Всички сме чували за него, но мнозина от нас не вярват. Често свързани с будизма и индуизма, кармичните закони са непосредствено опозорени от съвременното общество... въпреки своята достоверност.

Дойде време да разкрием истината за тях и да провъзгласим онези житейски правила, които ще ни позволят да водим един по-добър живот. 

Какво е кармата? Принцип, касаещ товар, пренесен от минал живот в сегашната ни реалност, от който се освобождаваме усъвършенствайки висшия Аз. 

Да, в този живот всеки един от нас има шанс да поправи грешките си по пътя на своята себереализация. 

Кои са нейните закона? Те са пет на брой и са изключително лесни за прилагане в ежедневие, стига човек да поиска сам. Желанието и стремежът за един по-добър начин на живот са достатъчни, за да накарат всекиго да полога необходимите усилия с всеки следващ ден. 

#Законът на неутралността. Ние е сме съвършения образ на своя Аз. Ние сме тук и сега. Това правило ни окуражава да мислим като души във физическо тяло. Няма лоши и добри хора. Всички сме равни и красиви по своему. Всички ние, преди да се родим, сме се споразумели, така че пътищата ни да се пресичат и да се учим едни от други. 

#Законът на житейските уроци. Няма грешки на този свят. Кармичният кръг ни учи, че има само уроци. Тези, които усвояваме с времето - живеейки. Излишно е да се питам: "Защо се пада на мен!" Отговорът сме го чували неколкократно, но сякаш отказваме да поемем отговорност към самите себе си - товарът, който носим е толкова тежък, колкото можем да носим. Силата е в нас. Просто трябва да бъдем благодарни за всичко, което преживяваме, защото без него няма да бъдем тези, които сме. 

#Законът на равносметката. След като опознаем своя висш Аз, идва осъзнатия момент, когато желаем да надграждаме себе си. Ако успеем да се абстрахираме от царящия хаос в измерението, в което всички живеем, можем да умножаваме своите способности да владеем мислите си и да съзидаваме своя мечтан свят, където цари любов, изобилие и радост. 

#Законът на любовта. Една от основните сили на кармичния кръг е блаженото чувство, наречено обич. Любовта към всичко видимо, невидимо, малко и голямо. Едно от основните цели на човек е да изпълни душата си с любов и да върви уверено по своя път. 

#Законът на личностно развитие. Вселената е изпълнена с множество енергии, чиито нива варират според силата на изпитаните емоции. Колкото хора има на земята, толкова и енергии се преплитат и умножават в пространството. Нашата лична отговорност, в търсене на истината е да поддържаме баланс, който да е ползотворен на нас и на останалите. Заслепени от собствения си живот, мнозина от нас забравят, че чрез нашите действия, ние, но и земята трупа карма. Да, как иначе си обяснявате неочакваните катаклизми и природни бедствия, случващи се по света и у нас?!

Съществува и друг закон, за който със сигурност сте чували - този на привличането. Той е пряко свързан със силата на позитивното мислене. 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?