.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Очакват ви хубави моменти - доверете се на синхронизма

LadyZone.bg | преди 3 години
2111105415.jpg
Синхронизъм е термин, измислен от известния психолог Карл Юнг. Чрез него изтъкнатият психолог определя онези явления и събития в живота на човека, характеризиращи се със своите "странни, но смислени съвпадения".

Въпреки че някои считат вероятността подобни съвпадения да се случат за много ниска, много хора потвърждават точно обратното, опирайки се на собствените си преживелици. Един феномен, който е сякаш "намигване" или знак от Вселената, желаеща да ни подскаже, че случайните неща всъщност изобщо не са случайни. И че всички ние си имаме ангели-хранители.

Да видим някои интересни примери от живота – странни съвпадения с ясен знак, че нещата около нас съвсем не са толкова елементарни и еднозначни, колкото на пръв поглед изглеждат.

#Мислите за някого и изведнъж същият този човек ви се обажда по телефона, изпраща ви текстово съобщение или имейл или просто го срещате.

#Случайно минавате покрай някого или нещо, което изневиделица решава проблемите ви, без изобщо да сте го търсели.

#Пред очите ви, било то от домашния екран или от билборда на улицата, изскача реклама, която сякаш ви казва: "Ето! Това е точно онова, което ти трябва!"

#Вървите си и си мислите нещо, в този момент виждате огромен надпис на сградата пред себе си, който ви дава насока и отговор на въпроса, терзаещ ви точно в този момент.

#Гледате филм или телевизионно шоу, чийто сюжет сякаш е огледално отражение на вашите текущи житейски преживелици.

#Изпаднали сте в безизходица. Телефонът позвънява, и оттам се обажда лице, чието предложение ви дава възможност да разрешите проблемите си.

#Дочувате разговор на непознати, които сякаш разсъждават върху въпрос от жизнено важно значения за вас самите.

#Случайно срещате лице, от което точно в този момент сте имали най-голяма нужда и което ви помага, сякаш сам сте го извикали.

#След силно емоционален стрес или неприятно преживяване, изневиделица получавате успокоително съобщение от любим човек в точното време на точното място.

#Изричате една дума и същата тази дума я чувате от екрана или от някой друг човек в обкръжението ви. В същото време значението на тази дума ви кара да се замислите, сякаш с това тя иска нещо да ви каже.

евероятен график. Едно след друго нещата с нагласят от само себе си, така както сте го искали в най-красивите си представи, в точния момент на точното място. Всичко се нарежда перфектно.

Въпреки че това са само шепа примери, съвпадения от този характер могат да се случат в най-разнообразни сфери от живота и човешките взаимоотношения. Случвали ли са се и на вас подобни преживявания. Ще се радваме много, ако ни ги споделите...

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?