.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Лоши навици при мъжете, които жените мразят

LadyZone.bg | преди 2 години
2111030082.jpg
Познато ли ви е чувството, когато сте раздразнена в присъствието на вашата половинка, но нямате представа защо. Може би, отговорът се намира тук.

Водени от чувствата си към любимия човек, сме склони да го приемаме такъв какъвто е. С тази разлика, че има поведения и навици, които колкото и да се стараем да не ни афектират, не успяваме. 

#1
Един от най-лошите навици, които жените не понасят в мъжете, е липсата на каквато и да е реакция, докато им се говори. Мъжете често имат склонност да се изключват от реалността, да бродят в мислите си на свобода и да избират да чуят само онова, което искат. Още повече, ако им заговорите за домакинска работа или други задължения – в такива случаи по-добър събеседник в лицето на стената няма да намерите.

#2
Заглеждането му по други жени, е друг неприятен навик, който притеснява жените. Любопитното тук е, че когато му напомните за това, в повечето случаи той дори не може да се сети за коя от всичките жени става дума. Факт е, че мъжете трудно устояват на подскачащите сексапилни форми, преминали покрай него, но изобщо не знаят, че ние, жените, не изпускаме нищо от поглед и запечатваме като на лента всяка тяхна заигравка с поглед. И все пак, дами, не го приемайте на сериозно. В края на краищата той е мъж, и това, че се заглежда, не означава, че не държи на вас. По-обезпокоителното е, ако изобщо не им обръща никакво внимание.

#3
Някои мъже си мислят, че ако почерпят или подарят някоя дрънкулка на една жена, тя им е завинаги в кърпа вързана. Те си мислят, че като имат скъпи дрехи, хубав телефон или карат автомобил последно поколение, ще впечатлят всяка дама. Да, ама не. Напротив, това дразни повечето жени, и особено тези, които имат успешна кариера и сами могат да се грижат за себе си.

#4
Друг и един от най-лошите навици, които жените мразят в мъжете, е късата им памет. Не са малко мъжете, които забравят датата на първата среща с дамата на сърцето му, годишнината от сватбата и дори рождения й ден. Е, утешението е, че днес, благодарение на интернет и социалните мрежи, има различни варианти и възможности, които да им напомнят за подобни сюблимни моменти.

#5
Жените не обичат моментите, в които мъжете им се изключват от реалността край тях, докато са пред компютъра или гледат поредния футболен двубой по телевизията. Никоя от нас не очаква мъжът й да се откаже от гледането на спорт или от игрите на компютър. Единственото, което една жена желае в такъв момент, е просто мъжът насреща й от време на време да реагира на нейното присъствие и безуспешни опити за комуникация с него. Нищо повече.

#6
Мъжете не забелязват детайлите и това дразни жените. Доста е неприятно, когато сте положили усилия над себе си, погрижили сте се да придадете форма и цвят на прическата си, купили сте си нов тоалет или сте си сложили по-тъмен и секси грим. Е, да, ама той не реагира. Дори и на новия скъп аромат, който сте пръснали върху цветното си копринено шалче. Никаква реакция. Истината е, че жените се чувстват по-уверени, когато получат комплимент от мъжа на сърцето си.

#7
И един от най-отблъскващите жените мъжки навици е прекаленото им и неконтролируемо поведение на див и първичен мачо. Много често, за да демонстрират „мъжественост” някои мъже надминават всякакви граници на добрите обноски. Те плюят, говорят на висок глас, избухват лесно, оригват се на обществени места. Обяснимо е, че подобен тип поведение сред компания и множество хора, притеснява и дори обижда всяка жена.

 

Ключови думи:Жени, Мъже, Връзки
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?