Повечето от нас смятат, че мъжете харесват пищния бюст, но истината е, че грешим.

Разбира се, че мъжете се впечатляват и от тях, но те са малко по-назад в списъка. Не, не, грешите, не са и краката. И интимните зони не са. Хм, всъщност, всички те възбуждат мъжете, но ще останете изненадани, когато разберете коя по-точно част от женското тяло е най-секси в мъжките очи.

Започваме обратното изброяване. 

#12 - Ушите
На 12 позиция твърдо заемат място ушите. Всъщност, като се замислим, те имат доста активно участие в прелюдията към любовната игра, бидейки любима зона за мъжките ласки и целувки, предхождащи сексуалното проникване.

#11 - Глезените
Малко по-впечатляващи от ушите, според мъжките възприятия, са женските глезени и стъпала. Не се малко мъжете, които признават, че обожават да целуват жената именно там.

#10 - Сгъвката зад коляното
Идва ред и на сгъвката зад коляното. Много мъже признават, че жените обожават да бъдат галени особено много именно там. Това е чувствителна зона, която мъжете обичат да целуват и това им действа доста възбуждащо.

#9 - Вагината
На девета позиция в списъка се нарежда вагината. Според представителите на силния пол влагалището е ерогенната зона, която подлудява мъжете, но, за учудване на всички нас, не и повече от тази, която следва по-напред в класацията, а именно... гърбът.

#8 - Гърбът
Оказва се, че женският гръб наистина може да възбуди мъжете. Той вълнува и провокира мъжките фантазии особено в онези моменти, когато жената е облечена в стилна секси рокля с гол гръб.

#7 - Коремът
Коремът е просто онова нещо между гърдите и вагината, пред което мъжете се прекланят. Това, което най-много ги възбужда в него обаче, е именно копринената мекотата на кожата.

 

#6 - Ханшът
Коя е онази част от женското тяло, която най-много зашеметява мъжете при своите движения? Разбира се..., ханшът. Жената, която полюшва изящно хълбоци в двете посоки, докато се движи грациозно или танцува плавно под ритъма на нежен блус, е склонна до такава степен да замае съзнанието на един мъж, че той дори да загуби представа за реалността.

#5 - Бедрата
Навлизаме в най-горещата част от класацията. Ladies and Gentlemen..., бедрата. Мъжете просто загубват ума си по дългокраки мацки, които разхождат самоуверено стройните си бедра по брега на плажната ивица.

#4 - Гърдите
Ето ги най-после и тях – гърдите. Всъщност има ли мъж, който да не се развълнува от близостта на красиво изваяни и сексапилно закръглени женски гърди. Ако намерите такъв (говорим за 100-процентови все пак), елате и ни се обадете.

#3 - Дупето
Оказва се, че повечето мъже предпочитат дупето пред гърдите. Съвсем заслужено, бихме казали ние, стига то да е добре оформено и..стегнато.

#2 -Устните
Устните – колкото по-плътни и сочни, толкова по-изкусителни. Така че, мили дами, устните смело застават на втора позиция в списъка на най-сексапилните части от женското тяло. Категоричните победители и първенци в класацията обаче са...
#1 - Очите
Няма значение колко са големи, дали са кафяви, пъстри, сини или зелени, очите са най-сексапилната част от тялото на жената. Наричат ги „огледало на душата”. И може би именно в това се крие разковничето на тяхното неповторимо очарование.