Допитахме се до любимите ни мъже, за да разберем какво харесват те, днес, в една жена. Какво искат от една жена, освен да бъде красива! 

#Увереност
Няма спор – когато една жена е уверена в себе си, в своя неподправен и уникален чар, тя е привлекателна. С други думи – жената, която полага грижи за себе си, както за външния си вид, така и за своя интелект, излъчва самоувереност и обаяние. И обратно – ако проявяваме немърливост, няма за какво да се сърдим на останалите, че не ни харесват. Не случайно мъдрите хора са казали: "Първо се научи да харесваш себе си, тогава и светът ще се влюби в теб."

#Умението да се променяме
Умението на една жена да има гъвкаво отношение към красотата, да преразглежда външния си вид, буди интерес сред мъжете. Да умее да се приспособява към всяка една новост и настъпваща промяна е също качество, което я издига в очите на околните.

А гъвкавото отношение към красотата води до способността й да се променя, да експериментира, да се наслаждава на външния си вид във всяка една възраст от нейния живот.

#Сияйната усмивка
Една усмивка е достатъчна, за да завладеете сърцето на един мъж. Усмивката се счита за най-красивото украшение върху женското лице, което магнетизира мъжките погледи на мига.

Няма нищо по-привлекателно от усмивката на една жена. Усмивката ви позволява да разкриете своята приветливост и добри чувства към останалите. Затова, не пестете усмивките си. Дарявайте хората с тях, и те със сигурност ще ви се отплатят с топлота и обич.

#Умението да се фокусират върху това, което имаме, а не върху това, което не притежаваме
Жените, които фокусират вниманието си върху своите недостатъци, се отличават с ниско самочувствие. Те са вечно неудовлетворени от това, че никога не могат да имат краката на Ел Макферсън или гърдите на Скарлет Йохансон.

В същото време не осъзнават с колко много други качества могат да изпъкнат пред останалите сексбомби. Имате прекалено тънки китки? Носете атрактивен часовник. Косата ви е твърде тънка? Елегантна лента за глава или изящна шнола със скъпоценни камъчета ще привлече вниманието там, където желаете. О, и най-важното – добрата стойка. Нея лесно може да постигнете, като опънете раменете назад и повдигнете леко брадичката нагоре. Изправената осанка винаги привлича вниманието, независимо колко сме високи или закръглени.