#Какво е родова карма?

Семейната карма е кармата на нашата потомствена кръвна линия, чието начало започва от седмо поколение преди нашето. Карма е тежестта, която носим върху себе си, в продължение на целия си житейски път, освен ако не положим нужните усилия, за да се освободим от нея. Тежестта, с която изкупваме греховете на предишните поколения от нашия род.

Чувствителните и духовно обременени с карма и от двамата си родители индивиди, са двойно по-тежко натоварени. Много от тях могат да не се разбират добре със своите родители, именно поради негативните енергийните връзки, които са изградили с тях от минали прераждания. Това означава, че днес ние можем да живеем живот, в който хора от минало прераждане днес са наши родители, за да изкупим взаимно греховете от предишни превъплъщения.

Много от хората от едно семейство са свързани помежду си и в предишни превъплъщения. Те обикновено избират да идват заедно на Земята. В зависимост от начина им на живот и пътищата, по които са избирали да вървят в минало прераждане, те търпят върху себе си карма, която да балансира енергийните връзки помежду им – понякога по-лека, друг път по-тежка.
Така например, ако майка и дъщеря имат лоши отношения в този живот, това означава, че те са имали такива и в минал, но под друга форма. "Днес" отново са заедно и имат шанс да уравновесят своята карма, живеейки в настоящото трето измерение.

#Кармата може да бъде лека или изключително тежка за нас

- Той е най-съзнателеният и духовно развит представител от всички останали членове на своето семейство – родители, братя, сестри.

- Той винаги се чувства по-различен и често пъти неразбран от членовете на своята фамилия.

- Понякога, когато се разболяват или преживяват други сътресения в живота си, имат чувството, че са понесли тежестта на целия свят върху раменете си.

- Оказвали са се в центъра на странни семейни разногласия повече от един път.

#Ако всичко това ви звучи познато, ето как да изрежете всички вредни енергийни кабели и да се освободите от лошата семейна карма?

Освобождаването от лошата родова карма, натрупана върху вас чрез енергийните ви ДНК връзки с вашите предци, означава преди всичко да се освободите от негативните енергии, обитаващи вътре във вашия собствен ум и емоции. Изчистете съзнанието си от отрицателни мисли и чувства, които могат да ви навредят още повече и дори да провокират появата на физическа или душевна болест. Надделейте на своето Его. Освободете се от сковаващите ви чувства и изпълнете душата си с положителни емоции като любов, състрадание, радост и БЛАГОДАРНОСТ.

Поемете живота си и в свои ръце. Не чакайте някой друг от семейството ви да бъде до вас непрестанно. Това допълнително забавя хода на изчистването на семейната карма. Вие трябва да се освободите от илюзиите и страховете на вашите родители. Ако те имат такива, положете усилия, за да ги преодолеете. Не се поддавайте на негативните емоции, които понякога ви сполитат, докато общувате с тях. Като освободите чувствата си, всички файлове на информация, свързана с тези чувства, ще се изчистят. Когато медитирате, дори по-дълбоки нива на кармата се освобождават в много бързи темпове, гладко и лесно, без дори да знаете каква карма е била освободена.

Прощавайте за всичко и на всеки. Така ще предизвикате във Вселената раздвижване на енергийните пластове, които в един момент ще рефлектират положително и ще се материализират под формата на най-съкровените ви желания - били те малки или големи.

Понякога пречистването, ако кармата е прекалено тежка и лоша, може да бъде свързано с появата на поредица от моментни пречки, умора и други леки разтърсващи ситуации, но не бива да се притеснявате - това е част от лечебния процес.

Повтаряйте си често - "Обичам и прощавам. Искам да съм господар на своята собствена енергия и душа, да бъда носител на своя собствена карма. Аз съм носител на собствена карма. Обичам и прощавам."