Всеки човек ходи по голяма нужда. Това е част от нашия живот както храненето и взимането на душ. Затова е глупаво да се срамуваме от този процес и да чувстваме неудобство от темата. Ето няколко разсъждения, които ще ви помогнат да натиснете бутона във вашата глава и да отмиете веднъж завинаги задръжките. Свободният разговор по този въпрос ще ви донесе истинско облекчение.

Какво представлява разговорът за ходенето по голяма нужда?
Да обсъдите например режима на вашия стомах, колко често ходите по-голяма нужда, колко време прекарвате в тоалетната, кои храни ви разхлабват и кои ви запичат. Не е нужно да споделяте големи подробности. Не се чувствайте задължени да говорите за големината на изпражненията, цвета и консистенцията им. Ето един примерен разговор.

- Мило, може ли да мина през тоалетната, преди да излезем?
- Разбира се. Ще чакам отвън.
- Може би ще отнеме време. Трябва да...
- Да ходиш по голяма нужда?
- Да. По-добре изчакай вътре, защото навън е горещо.
- Добре. Обичам те!

Защо трябва да говорим по тази тема?
Всяка връзка има своите неловки моменти, но съгласете се, че няма как цял живот да излизаме гузни от тоалетната и да се чудим къде да се скрием. Разговорът по темата ще свали този товар от плещите ви, а освен това и ще ви сближи още повече с партньора.

Как да подхванете темата?
Най-добре е преди влизане в тоалетната да започнете с нещо шеговито от рода на „Мило, обичам те, но това, което ще чуеш и помиришеш в следващите 10 минути, може да промени живота ти”. След като приключите, разкажете весело какво се е случило. Ето пример:

- Боже, не мога да повярвам какво се случи вътре.
- Хахаха. Какво?
- Меко казано, ще мине доста време, преди да ям отново пикантна храна.
- Защо?
- Този боб с чили сос направи с дебелото ми черво това, което Хитлер направи с Полша през 39-а година.
- Добре. Ще изчакам няколко минути, преди да взема душ.
- Нека са поне 20 минути.
- Окей.
- Искаш ли да правим секс?
- Ммм... може би по-късно.