.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да бъдем щастливи - съветите на Пол Маккена

Евгений Милов | преди 1 година
Пол Маккена
Снимка: paulmckenna.com
Искате ли да се чувствате щастливи в живота? Искате ли моментално да спрете да се чувствате зле?

Пол Маккена, британският хипнотизатор, ТВ водещ и автор на книги за самопомощ, сподели пред "Daily Mail" своите съвети за щастие в живота.

"Щастието е естествено човешко състояние - като глада, гнева, възбудата, скуката, неутралността и бдителността. Абсолютно всеки може да бъде щастлив. Щастието е начинът, по който умът и тялото ви водят към това, което е най-удовлетворяващо за вас. Щастието не е просто приятно усещане. Когато тръгнете по пътя на щастието, ще се изненадате от начините, по които ви води към още повече и повече щастие", споделя специалистът.

В статията Пол Маккена говори за причината за нещастието, която ни лишава от щастието - неправилно подбраните мисли и действия, като изтъква силата на настройката:

"Умът и тялото са свързани. Напрегнете тялото си и мислите ви стават напрегнати. Отпуснете мислите си и тялото ви се отпуска."

Да бъдеш щастлив е просто. Да бъдеш нещастен е сложно. А от споделяне щастието не намалява. Неслучайно Маккена цитира древна китайска поговорка, за да илюстрира по-добре думите си:

Ако искаш да станеш щастлив за един час - поспи.

Ако искаш да станеш щастлив за един ден - отиди за риба.

Ако искаш да станеш щастлив за един година - наследи състояние. 

Ако искаш да станеш щастлив за цял живот - помогни на друг човек.

Повече съвети за самопомощ можете да откриете в книгата "I Can Make You Happy", както и на paulmckenna.com.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?