.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Има ли приятелството цена?

Евгений Милов | преди 18 седмици
приятелство
Снимка: iStock
Колко струва най-добрият приятел?

Обичате ли най-добрия си приятел повече от член на семейството? А бихте ли го изоставили срещу определена сума? Например, ако някой ви предложи пари, за да се откажете завинаги от най-добрия си приятел... Ще го направите ли? И колко бихте искали, за да съсипете приятелството си?

Вероятно си мислите, че става дума за число с много нули, нали? Ако си мислите, че това ще бъде крупна сума, грешите.

Резултатите от ново проучване установяват, че много хора биха пожелали да се сбогуват с най-добрия си приятел само срещу 131 000 британски паунда. 

Изследването сред 2000 пълнолетни мъже и жени във Великобритания, поръчано от "Foxy Bingo", установява колко пари ще са достатъчни, за да зарежат най-добрите си приятели.

Около 40% от участниците в проучването признават, че определено биха загърбили най-добрите си приятели срещу съответната сума.

Но защо сумата е такава? Резултатите показват, че анкетираните жени биха се отказали от най-добрите си приятелки само срещу 106 000 британски паунда, докато мъжете оценяват по-скъпо приятелството си - биха искали 180 000 британски паунда. 

Така изследователи стигнали до средната сума от 131 000 британски паунда. "Скъпи" приятели, евтино приятелство, а?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?