Ако някога сте се чувствали като на конкурс за красота (грим, бижута, дизайнерски дрехи и прочее) в йога студиото, вместо на място за упражнения - явно намерението за йога определено е преминало някъде на заден план, оставяйки много от идеалите на практиката - самоувереност, вътрешен мир, самоуважение и себеприемане.

Нещо, което няма да видите от снимките на Голото йога момиче - анонимен модел на 25 години, чийто профил в Инстаграм е богато вдъхновение за всеки, който търси позитивната страна на древната йога практика.

Всичко започва през 2015 г., когато мистериозната жена започна да споделя впечатляващи черно-бели снимки, докато практикува йога в голи пози, които вече сме ви показвали. Възходът й обаче е светкавичен - вече има впечатляващата цифра от близо 800 000 последователи в социалната мрежа.

"Голотата е не само в "секси" пози пред огледалото, които показват стегнато тяло... Да бъдеш в мир със себе си означава да приемаш тялото си. И трябва да го направиш. Защото си красив точно такъв, какъвто си", казва Голото йога момиче.

Вижте едни от най-поетичните й кадри в Инстаграм, които ще ви вдъхновят да заобичате тялото си и да започнете да практикувате йога.