.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Душата ви се е прераждала много пъти

LadyZone.bg | преди 2 години
2111077766.jpg
11 знака, че не за първи път сте на тази земя.

Вярвате или не в прераждането, истината е, че не една религия твърди, че то съществува. Това го потвърждава и реалността, в която живеем. Не са малко хората, които разказват за необясними чувства и спомени, нахлули в тях по време на пътешествие в чужда страна. Не са малко и онези, които споделят, че при запознанството си с даден човек усещали, че отнякъде го познават.

Според теорията на прераждането много от нашите лични преживявания, емоции, качества, опит и способности в този живот са резултат на наши предишни превъплъщения на Земята. Счита се, че колкото по-зрели, духовно извисени, надарени и осъзнати личности сме, толкова повече пъти душата ни се е прераждала, а самите ние, преминавайки през този цикъл повече от другите, изпитваме много от следните явления.

#Периодично повтарящи се сънища

Сънищата са отражение на подсъзнанието, и докато повтарящите се такива понякога означават травма, страх или силно желание за нещо, в същото време те могат да бъдат потенциално отражение на минали прераждания, напомнящо ни, че имаме "недовършена работа" тук на Земята. Много хора твърдят, че докато сънуват, се пренасят на едно и също място, събитие или епоха, срещат се с едни и същи лица, чуват едни и същи фрази, и всичко това им изглежда познато, сякаш са били там някога в реалния си живот.

3 доказателства, че не сте за първи път на Земята

#Спомени от други места

Съществуват много описани случаи на малки деца, които имат спомени от други места, събития и явления. Те разказват с изключителна точност за различни моменти от живота на хора, които са живяли преди тях. Подобни спомени се явяват като доказателство за връзката на това дете с минали животи.

#Силна интуиция

Интуицията е способността на ума и съзнанието да чувства нещатата в истинската им същност – такива, каквито са, без обяснение. Тя е извор на първична мъдрост и вродено знание. Интуитивните хора усещат човека срещу себе си още от първия миг на запознанството си с него. Колкото повече пъти се прераждаме, толкова по-осъзнати, мъдри и интуитивни ставаме; толкова по-близо до съвършеното познание, до усещането за вечност, непреходност, единство и нирвана се оказваме.

#Дежа вю

На всички ни се е случвало, в един или друг момент, да изпитаме чувството, че даден миг или преживяване ни се е случвал и друг път. Това е странно чувство, че по някакъв начин ние вече сме преживели дадено събитие, емоция или явление във времето преди. Често дежа вю идва спонтанно, предизвикано от миризми, звуци, гледки, вкусове и различни други усещания. Докато някои твърдят, че то е неврологичен дисонанс, други твърдят, че дежа вю е отражение на усещане, идващо от паралелна вселена. Трети пък считат, че то е резултат от преживяване от минал живот.

#Вие сте емпат

Емпати са хората със силно развито чувство на състрадание и съпреживяване чувствата на другите – и страданията, и радостите. Те буквално „поглъщат” емоциите на другите хора, а в някои случаи са способни да усетят не само тяхната душевна, но и физическа болка. В действителност подобни дълбоки усещания могат да бъдат знак, че душата е преминала през много предишни прераждания, в резултат на което е стигнала до такова висше ниво на развитие, че е отключила в себе си способността да се слива с вътрешния свят на другите.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?