.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Безплатен 8-часов психоакустичен запис от Legowelt ще ви помогне да заспите

Евгений Милов | преди 23 седмици
гора
Снимка: iStock
Превърнете интериора на градския апартамент в гора

Холандският музикант Дани Волферс, който е по-известен в електрооните среди с псевдонима си Legowelt, сподели за безплатно сваляне 8-часов психоакустичен запис, който да помогне на всеки да се отпусне и да заспи по-лесно.

Или ако трябва да сме максимално точни, записът на Legowelt в YouTube е предназначен "за дълбока релаксация, заспиване, хиперфокус, учене, трипове, медитация, срещу тревожност, срещу стрес, срещу тинитус или превръщане на градските жилища в гора".

"Психоакустичният 8-часов редактиран запис е направен в дъждовен пролетен ден през май 2018 г. на поляна в древната гора Зоргвлиет между Хага и Схевенинген, разположен на брега на Северно море. Приятното ромолене на дъжда, поляната, люлеещите се дървета, ветровете, идващи от далечни земи и гръмотевиците в далечината… записът е толкова свеж, че ще усетите аромата на горската роса", споделя Дани Волферс.

гора
Снимка: iStock

Можете да свалите напълно безплатно специалния запис в MP3 формат от сайта на Legowelt.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?