.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

6 признака, че сте срещнали голямата любов

LadyZone.bg | преди 1 година
двойка
Детайлите, които правят една връзка дълготрайна

Поддържането на една връзка изисква ежедневни грижи. Кризи, малки или големи, има при всяка двойка. Да забравите да пуснете пералнята или да не се обадите, че закъснявате – случва се на всеки. Но все пак някои двойки са щастливи, а други живеят винаги на ръба и сякаш по инерция. Ето шест признака, които подсказват, че сте попаднали на подходящия човек и ще издържите на всички бури в живота.

1. Често се прегръщате/целувате

Не е нужно да се целувате като по филмите – дълго и напоително. Важното е да бъде често. Кратки прегръдки и целувки преди излизане за работа, както и вечер при прибиране, означава, че връзката ви е страхотна. Такива малки жестове правят голямата разлика между силната връзка и средностатистическата.

2. Действате като екип

Не е задължително всеки ден да си делите задълженията вкъщи точно 50 на 50. Ако сте имали период с повече работа в офиса, след това компенсирате партньора си, който е поел основната тежест около дома и децата. Не правите на въпрос, ако веднъж боклукът не е бил изхвърлен или мократа хавлия е забравена върху леглото.

3. Успявате да се изненадате един друг

Изненадата не трябва да е голяма и скъпа. Както при целувките, тук е важна честотата и спонтанността. Например да се приберете вкъщи с любимия на партньора сладолед или да резервирате маса в ресторант, за който той ви е говорил наскоро.

4. От време на време се забавлявате поотделно

Не е нужно да сте вързани като сиамски близнаци. Това не е гаранция за страхотна връзка, дори може да е индикация за своеобразно емоционално робство. В зависимост от ангажиментите е добре да прекарвате поне две вечери месечно поотделно. Просто трябва да знаете кога е удобно и кога не. Събиране по мъжки, когато детето е болно например, никога не е добра идея.

5. Често си казвате „Обичам те!” и то искрено

Не е задължително да го казвате всеки ден. Важното е не бъде произнесено рутинно като „добър ден” и „чао”.

6. Знаете как да преодолявате кризите

Всяка връзка има своите приливи и отливи. Важното е да запазите спокойствие в трудните моменти, да използвате общото (и щастливо) минало като емоционална опора и да гледате напред.

7 грешки, с които неусетно проваляте връзката сиИ как да ги избегнете
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?